Home

Open vergaderingen sept-okt

over 2 weken
Donderdag 3 okt 17:00 - 18:00

Gratis


Zit jij er aan te denken om bij een commissie te gaan? Of wil je überhaupt weten wat een commissie inhoud? Hoeveel werk het is? Kom dan langs bij een van de open vergaderingen!

Een open vergadering is een vergadering van een commissie van via waarbij iedereen mag komen kijken en aansluiten. Er wordt eerst even uit kleine uitleg gegeven en een voorstel rondje gedaan en vervolgens gaat de commissie vergaderen zoals ze dat altijd doen. Iedereen mag mee praten, jij dus ook! Het is volledig vrijblijvend om te komen en er zit absoluut niets aan vast. Hieronder kan je een overzicht vinden van de vergaderingen van de komende maand!

18 sept 12:00 - 13:00: Competitiecommissie tbd De competitiecommissie organiseert allerlei soorten competities(logisch). Denk hierbij aan de Amsterdam Universities Programming Contest(AUPC), de prog-a-thon en allerlei andere competities.

18 sept 17:00 - 18:00: Actiecommissie L0.06 Bij de actiecommissie kan je alles organiseer wat je maar wil! Denk hierbij aan bowlen, pretpark en bootje varen!

1 okt 12:00 - 13:00: Caviacommissie L1.04 De Cavia is het verenigingsblad van via. Vind je het leuk om te schrijven, ideeën voor stukken te verzinnen, of hou je van vormgeving? Dan is dit de commissie voor jou! Heb je een passie voor schrijven? Schrijf mee aan het verenigingsblad de Cavia!

2 okt 12:00 - 13:00: Gamingcommissie tbd De gaming commissie organiseert activiteiten van bordspellen en DnD tot gamingavonden.

2 okt 17:00 - 18:00: Barbecuecommissie L0.06 De barbecuecommissie organiseert alle activiteiten wat met barbecueën te maken heeft... En meer! Ze organiseren de introductie dagen, een klassiek Duits Oktoberfest en het eindejaarsfestival!

3 okt 17:00 - 18:00: Eerstejaarscommissie L1.04 De eerstejaarscommissie is een commissie speciaal voor eerstejaars. Je leert hoe een commissie werkt en kan een leuke activiteit organiseren voor je medestudenten. Je mag alles bedenken, voorgaande jaren was er een Bierfiestenrace, outdoor lasergamen en een liftweekend geweest!