Lezing Shell

C1,110, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Donderdag 21 mrt. 17:00 - 18:00
over 12 uur

gratis

Curious how IT is positioned within Shell? Do you like to learn more about Analytics, smart technologies and Shell’s IT Graduate programme? We will share some descriptions of what we do in Shell and the tools we use such as Alteryx, Python, Power BI or Spotfire. Join the lecture on the 21st of March to find out about all these and many more.

"Het is ergens op de wereld zomer"-borrel

Brainwave, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Donderdag 21 mrt. 18:00 - 22:00
over 13 uur

gratis

De zomer moet hier nog op zich laten wachten, maar dat betekent niet dat we niet hoeven te borrelen alsof het zomer is. Dus trek je vakantiekleren aan, trek je zwembroek uit de kast, want we gaan gewoon vieren dat het ergens op de wereld wèl zomer is!

Pindabaas proeverij

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Woensdag 3 apr. 14:00 - 16:00
over 2 weken

gratis

Het eeuwenoude conflict dat talloze vriendschappen heeft beëindigd, families uiteen heeft getrokken. We hebben het natuurlijk over de pindakaas discussie; met of zonder stukjes. Wij stellen een staakt-het-vuur voor. Laten we onze onenigheid opzij zetten en samen onze gedeelde liefde voor pindakaas vieren. Kom 3 april, tussen 14:00 en 16:00 gezellig voor de VIA kamer een assortiment exotische pindakazen proeven. Vergeet ook niet de korte vragenlijst in te vullen, om kans te maken om een prijs te winnen. We zien je daar.

Awesome IT 2019

Het Sieraad, Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam
Vrijdag 5 apr. 9:30 - 18:00
over 2 weken

€ 8,50

On April 5th, Awesome IT will return for its 9th annual conference in cooperation with Studievereniging VIA to give students who are interested in Information Technologies, more insight in the most interesting and newest topics in the area of Computer Science, Information Science, and Artificial Intelligence. Every year we put together an as diverse and fascinating program as possible, with national and international distinguished speakers. Whether you are interested in research projects and new developments in your field, or want to know more about the commercial business aspects of your...

Vervoerie presents: On my way to Paasvee

Schagen
Woensdag 10 apr. 13:00 - 22:00
over 3 weken

gratis

Het is weer tijd voor een Vervoerie activiteit! Dit keer zullen we het openbaar vervoer gebruiken om ons op ongeveer een uurtje afstand van de Amsterdamse ring te begeven. Het prachtige Paasvee vindt plaats in het pittoreske & boerse Schagen. Van oudsher worden op dit evenement in de ochtend koeien gekeurd en geveild. De koeien met de dikste billen zullen zich na deze keuring zo snel mogelijk begeven naar de dichtstbijzijnde slager. Na de veiling is het natuurlijk tijd voor een klein biertje, en hier zullen wij dan ook zeker aansluiten. Bij via hebben we natuurlijk genoeg studentikoze...

VIA-Weekend: Paashazen & Pilsbazen

Slenerweg 85, 7848 AG Schoonoord
Vr 12 apr. (17:00) - Zo 14 apr. (15:00)
over 3 weken

€ 37,-

Op 12 april is het weer zover, het VIA-weekend! De paaseieren liggen alweer in de winkels en de lentekriebels komen alweer naar boven. De eerste zonnestralen zijn al geweest en we hebben al van menig pilsje op het grasveld kunnen genieten. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Trek je mooiste paasoutfit aan en reis met ons mee naar Drenthe om te laten zien wat voor pilsbaas je bent!

Freerunning/Parkour @ VROG

Kruislaan 222B, 1098 SL Amsterdam
Woensdag 17 apr. 17:00 - 22:00
over 1 maand

€ 2,50

Altijd al Mirror's Edge willen nadoen maar geen zin om van hoge gebouwen af te springen? Kom dan gezellig mee met Actie naar VROG! We gaan lekker indoor freerunnen onder begeleiding van een trainer, waarbij je tegen muren op kunt rennen, springen over gaten op hoogte en vallen op matten als het niet goed gaat.

Binnen sportschoenen met schone zolen zijn hierbij verplicht!

Kosten: €2,50

LAN-Party

Studievereniging VIA, Science Park 904 A1.04, 1098 XH Amsterdam
Woensdag 1 mei 17:00 - 22:00
over 1 maand

gratis

Het is weer tijd voor de jaarlijkse LAN-party! Dus neem je laptop mee en trek ten strijde tegen je medevianen of de leden van de andere verenigingen van het Science Park. Of je nou MLG-Pro bent of een keiharde n00b, iedereen is welkom op LAN-Part'e. De cadeautip: neem je laptop mee. D-day is 1 mei en het strijdtoneel is D1.116. Wees daar, of wees vierkant.

Studiereis VLIEG Tallinn

Tallinn
Za 18 mei (0:00) - Za 25 mei (0:00)
over 2 maanden

€ 399,95

Het is weer zo VER! Na drie geslaagde vliegreizen naar Wijk aan Zee, Valencia en Malta, gaan we weer met het vliegtuig op pad. Dit jaar vliegen we niet naar de zon, maar geloof ons, deze reis wordt de moeite waard. We gaan namelijk naar het Estlandse Tallinn, en shit wordt Tallitt! Als ICT hoofdstad van het oosten zal Tallinn voor ons hele vette bedrijven en universiteiten bieden. Daarnaast kun je in Tallinn ook het nodige vocht binnen krijgen. Klinkt als een goed plan? Klinkt als een goed plan. Inschrijvingen gaan open op maandag 7 januari om 12:00 uur. Er zijn maar 24 plekken beschikbaar...

Studiereis BUS Warschau via Berlijn

Warschau
Za 18 mei (0:00) - Za 25 mei (8:00)
over 2 maanden

€ 249

Legendarische resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar we weten toch zeker dat deze reis weer een doorslaand succes wordt. Stap de bus in en reis mee naar het oosten. Vindt je dat te VER? Geen probleem, we maken een tussenstop zodat we met z'n alleen bij kunnen komen van een vermoeiende busreis. Dus wil jij niet één, maar twee fantastische plekken bezoeken op reis en goudgele rakkers drinken in zowel Berlijn als Warschau? Dan is de busreis iets voor jou! Naast een week vol plezier en gezelligheid gaan we daarnaast ook nog langs bij universiteiten en bedrijven...