English | Nederlands | Help | Report a bug | FB groep

Facultaire Introductie: Wie is de ouderejaars?

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Woensdag 30 aug. 12:00 - 15:30
over 1 week

gratis

Wordt jij altijd gevraagd om je ID als je een biertje besteld? Is je baardgroei nog steeds niet volledig ontwikkeld? En wil je stiekem nogmaals meemaken hoe het leven nou is als eerstejaars? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Voor de facultaire introductie, 30 augustus, organiseren we vanuit via voor de bachelor Kunstmatige Intelligentie voor het eerst "Wie is de ouderejaars". Je zult je aansluiten bij een groepje onwetende eerstejaars van de Facultaire Introductie die na een verloop van 'Wie is de Mol'-achtige spellen zoveel mogelijk punten moeten verzamelen. Maar belangrijker nog,...

Driegangendiner

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Maandag 18 sep. 17:00 - 21:30
over 1 maand

gratis

Komt allen naar het eerste driegangendiner van de kookcommissie! Waan je in de wondere wereld van Alice terwijl je geniet van een waar wondermaal. Voor slechts 25 euro krijg je drie heerlijke gangen in thema en ook nog eens heerlijke drankjes!

Halfjaar-ALV

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Dinsdag 19 sep. 17:00 - 22:00
over 1 maand

gratis

Op 19 september zal de halfjaar-ALV plaatsvinden. Hier zal het bestuur hun halfjaarverslag, halfjaarsbegroting en halfjaarsrealisatie centraal presenteren en bespreken.

Voor de ALV zal er zoals altijd een avondmaaltijd geserveerd worden. Als je (gratis) mee wilt eten, kun je je hier inschrijven. Het eten zal om 17:00 geserveerd worden. De ALV zal om 18:00 beginnen en de locatie volgt later. De stukken zullen een week van tevoren te vinden zijn via de site. Wij hopen jullie allemaal op de ALV te zien!

Amsterdam Programming Contest

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Zaterdag 23 sep. 10:00 - 18:00
over 1 maand

gratis

Vind je het leuk om te programmeren en ingewikkelde programmeerpuzzels op te lossen? Doe dan mee aan de Amsterdam Programming Contest! In teamverband ga je zoveel mogelijk programmeervraagstukken oplossen binnen een bepaalde tijd. De beste teams mogen bovendien gratis mee naar de internationale wedstrijd in Bath!

Jaarlijks wordt in oktober de Benelux Algorithm Programming Contest (BAPC) georganiseerd door een studievereniging in de Benelux. Dit jaar wordt deze wedstrijd georganiseerd door via!

Er mogen aan deze competitie 2-3 teams per universiteit mee doen. Ook vanuit de UvA...

Eerstejaarsweekend 2017: VIA-ardag

Kampeerboerderij de Kiek, Looneind 6, 5131 RK Alphen
Vr 29 sep. (14:00) - Zo 1 okt. (17:00)
over 1 maand

€ 45

Let op! Via de boekenverkoop zullen early bird tickets verkocht worden voor maar 40 euro! Hiervoor is het niet nodig je aan te melden voor dit evenement

Ben jij nieuw op je studie en heb je zin om een weekend lang je studiegenoten te leren kennen? Dat kan! Ieder jaar organiseert via het schitterende Eerstejaarsweekend, waar jij met meer dan 150 andere eerstejaars het weekend van je leven zult beleven. Op dit weekend zullen we de viaardag van via vieren, dus kom allemaal in je mooiste verjaardagsoutfit. Heb je geen extra outfit voor de volgende dag? Niet getreurd, want...

Taartenbakwedstrijd

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Woensdag 4 okt. 12:00 - 17:30
over 1 maand

gratis

Bijna iedereen houdt van taart eten, en wij van de kookcommissie houden ook van taarten bakken. Dus om deze twee eigenschappen mooi te combineren in een activiteit is de taartenbakwedstrijd het leven in geroepen. Bak je mooiste (of lekkerste) taart, en kom ze zeker allemaal proeven en stem op je favoriet!

Ontdek Je Plekje

Studievereniging VIA, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam
Woensdag 4 okt. 13:00 - 0:00
over 1 maand

gratis

Heb je altijd al een nieuw stukje Nederland willen zien en daar de boel lekker op stelten zetten? Kom dan ontdek je plekje, hier ga je naar een random plek in Nederland verschillende uitdagingen aan. Dus wil jij het maximale uit je ov kaart van ome duo halen meld je dan snel aan.