Home

Halfjaars-ALV

over 1 dag
Dinsdag 17 sep 18:00 - 22:00
L1.02

Gratis


Bestuur 25 is ondertussen over de helft van hun bestuursjaar, dus het is hoog tijd voor de halfjaars-ALV! Tijdens deze ALV presenteert bestuur 25 zijn halfjaarverslag, halfjaarrekening en zijn halfjaarbegroting. Ook gaan het hebben over de jaarrekening van stichting VER en de jaarrekening van bestuur 24. Daarnaast bespreken we een uitgebreide evaluatie van de Raad van Toezicht, waarna we nieuwe geïnteresseerde leden voor de RvT zullen instemmen. 

Voor de nieuwe leden: een ALV (Algemene Ledenvergadering) is een vergadering waarbij alle leden welkom zijn en mee mogen beslissen over de onderwerpen op de agenda. Er worden vaak belangrijke documenten besproken, zoals begrotingen, jaarverslagen, beleidsplannen, HR-wijzigingen en dergelijke.

De relevante stukken zijn hier te vinden vanaf 10 september. Als je vragen of opmerkingen over de documenten hebt, schrijf dan alsjeblieft de relevante kopjes van te voren op. Wil je wel stemmen,maar kun je niet naar de ALV komen? Dan kun je iemand machtigen. Stuur hiervoor een mailtje naar presco@svia.nl.

Zoals gewoonlijk wordt er van tevoren een gratis avondmaaltijd verzorgd door de kookcommissie. Als je mee wil eten, kun je je hieronder inschrijven tot uiterlijk vrijdag 13 september. Het avondeten wordt om 17:00 uur bij de Kelder (L0.04) geserveerd.

We hopen je te zien op de ALV!


Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Inloggen