Home

Eerstejaarsweekend 2024: Feesten als Beesten! 🐾πŸ₯³

over 2 weken
Vr 27 sep (14:00) - Zo 29 sep (13:00)
Verzamelen bij Lab42

Prijs: € 49.00


Ben jij eerstejaars bachelor of master student en wil jij nieuwe mensen leren kennen? Dan is dit je moment! Het Eerstejaarsweekend van via dat elk jaar opnieuw wordt georganiseerd staat namelijk weer voor de deur. Dit spetterende evenement vindt plaats direct na de eerste tentamenweek, zodat je zonder stress kunt genieten van een welverdiend weekend vol plezier πŸ₯³

Het programma zit boordevol diverse en superleuke activiteiten die garant staan voor plezier en gezelligheid. Van feesten met onze eigen DJ's tot een sportdag met stormbaan, en natuurlijk de crazy 88 niet te vergeten! Het thema van dit weekend is "Feesten als Beesten" 🐾, dus je bent verzekerd van een wild avontuur!

We vertrekken met zijn allen op vrijdagmiddag naar een mooie locatie in het prachtige Noord-Brabant waar we het weekend door zullen brengen. Op zondagmiddag worden we opgehaald door de bus om kort daarna weer afgezet te worden op science park.

Enthousiast? Koop dan snel je ticket! 🎟 Voor vragen of meer informatie kan je altijd terecht bij de organisatie door te mailen naar weekend@svia.nl.


Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Inloggen