Zaterdag 22 sep. 2018, 10:00 - 18:00

Gratis


Vind je het leuk om te programmeren en ingewikkelde programmeerpuzzels op te lossen? Doe dan mee aan de Amsterdam Programming Contest! In teamverband ga je zoveel mogelijk programmeervraagstukken oplossen binnen een bepaalde tijd. De beste teams mogen bovendien mee naar de internationale wedstrijd in Eindhoven!

Jaarlijks wordt in oktober de Benelux Algorithm Programming Contest (BAPC) georganiseerd door een studievereniging in de Benelux. Dit jaar wordt deze wedstrijd georganiseerd door UCLouvain en UMONS in België!

Er mogen aan deze competitie 2-3 teams per universiteit mee doen. Ook vanuit de UvA mogen er dus teams worden afgevaardigd. De Amsterdam Programming Contest is de voorronde voor de UvA om te bepalen welke teams mee mogen doen aan de BAPC.

De beste teams van Amsterdam mogen bovendien gratis mee naar NWERC, een internationale programmeerwedstrijd binnen Noordwest-Europa, die dit jaar plaats zal vinden in Eindhoven!

Bij de programmeerwedstrijd los je in een team van 3 mensen allerlei programmeerpuzzels op in Python, C, C++ of Java. Je kunt je op de site inschrijven als team, maar ook als individu. In dat geval proberen wij een team voor je te zoeken! Wil je alvast een impressie krijgen van hoe de opgaven eruit kunnen zien, kijk dan bijvoorbeeld eens naar de opgaven van afgelopen jaar.


Registreer voor deze activiteit

Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Sign in