Home Nieuws Leden voor de Keldercommissie gezocht!

Leden voor de Keldercommissie gezocht!

Mabel Traube
Mabel Traube
2024-07-01
Gepubliceerd op: 01-07-2024
Laatste aanpassing: 01-07-2024

De Keldercommissie van via zorgt ervoor dat de Kelder (onze verenigingskamer in kamer L0.04 in LAB42) elke dag in uitmuntende staat is en dat de voorraad van de Kelderverkoop op peil gehouden wordt. Zo zorgt de Keldercommissie ervoor dat alle vianen elke dag hun kopje koffie, een lekkere snack, een overheerlijk biertje of pakje melk kunnen halen in de Kelder. Ook is het aan de Keldercommissie om te adviseren over nieuwe producten in de Kelder, om kapotte spullen te repareren en bovenal om mensen met vragen aan antwoorden te helpen. Eigenlijk een manusje-van-alles dus!

Vind jij het leuk om een praatje aan te knopen met allerlei mensen? Lijkt het jou leuk om te helpen met het doen van de Kelderinkopen? En vind jij het belangrijk dat de Kelder de allergezelligste verenigingskamer van Science Park is? Dan zijn we op zoek naar jou!

In de Keldercommissie bouw je in korte tijd een heel goed netwerk op binnen via en ben je in no-time onderdeel van het meubilair. Als kers op de taart krijg je ook nog Keldertoegang!

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar kelder@svia.nl als je interesse hebt! We kijken uit naar je aanmelding!