Coördinator: Bram Peters
Email: kelder@svia.nl


De Kelder is dé plek waar je gezellig kunt kletsen, vragen stellen, huiswerk maken of tussen colleges door even frisdrank, koek, chips of iets exotischer als een peren ijsje, noodles of chocolade reep te halen. Je kunt er ook na je colleges een biertje komen halen. Je bent altijd welkom, of je nu net klaar bent met colleges, het weer zo mooi is, of omdat het de maand van de valk is.

Door onze top locatie, vlak bij de in- en uitgang van het Science Park (A0.10) komen er dan ook genoeg mensen langs voor ons. Ook is het een handig verzamelpunt voor alle leden, als er een activiteit is of je zoekt mensen dan is de kans groot dat je het allemaal kan vinden in de Kelder. Praktisch gezien staat er in de Kelder een mooie hoekbank om op te zitten en heel wat werkplekken met een hoop stopcontacten in de buurt.

De Kelder-commissie heeft zeer betrokken leden, je kunt dus bijna iedereen die er aanwezig is wel vragen waar iets staat of wie je moet bereiken om iets voor elkaar te krijgen. De verantwoordelijkheid van de commissie is het schoonhouden van de Kelder en op peil houden van de koel- en voorraadkasten. Ook wijzen zij hier de aanwezigen op om te helpen. Het is gebruikelijk dat wanneer je in een paar commissies zit en actief bent, om ook op de Kelder-lijst te komen en zo jezelf Kelder toegang te verschaffen. Wees dus een held(in) en neem een kijkje bij wat commissies.


Commissieleden:

  • Bas van den Brink
  • Bram Peters
  • Erik Kooistra
  • Florens Douwes
  • Sijmen Schoon
  • Wilco Kruijer