Home Nieuws Panelleden gezocht voor discussieavond over diversiteit

Panelleden gezocht voor discussieavond over diversiteit

Floor van de Leur
Floor van de Leur
2021-12-03
Gepubliceerd op: 03-12-2021
Laatste aanpassing: 03-12-2021

Studentenpartij LIEF gaat binnenkort in samenwerking met de Diversity Office een faculteitsbrede discussieavond organiseren omtrent diversiteit op de FNWI. Zij zijn daarom op zoek naar studenten met affiniteit voor diversiteit om panelleden te zijn bij deze activiteit. Jullie zullen samen stellingen bedenken, bijvoorbeeld over onderwerpen waar jij je erg betrokken bij voelt of die je belangrijk vindt. Wat zijn de beste manieren om diversiteit te bevorderen? Wat werkt wel en wat juist niet?

Bij de discussieavond gaan we deze stellingen in detail bespreken. Alle aanwezige studenten bedenken of ze het eens of oneens zijn, en jij kan dan samen met de andere panelleden en vanuit je eigen expertise je mening delen. Iedereen kan diens ideeën inbrengen, en zo kunnen we het onderwerp van alle kanten analyseren en veel van elkaar leren!

De diversity officer van de FNWI, dr. Machiel Keestra, zal aanwezig zijn om ons te vertellen hoe de UvA omgaat met de onderwerpen. Ook zullen twee leden van de Facultaire Studentenraad, waaronder de voorzitter, erbij zijn. Het is dus ook een kans om jouw inzichten met de betrokkenen vanuit de faculteit te delen!

Heb je interesse om als panellid betrokken te zijn bij deze avond? Of wil je gewoon meer informatie? Stuur dan uiterlijk 16 december een mailtje naar bestuur@liefvoorjou.nl!