Home Nieuws Student-assistent gezocht (met spoed)

Student-assistent gezocht (met spoed)

Floor van de Leur
Floor van de Leur
2021-11-15
Gepubliceerd op: 15-11-2021
Laatste aanpassing: 15-11-2021

BIS biedt een vacature voor een student-assistent ter ondersteuning van Bureau Internationale Studentenzaken in het DIGIPASS-project. DIGIPASS is een multi-universitair samenwerkingsproject dat is ontworpen om de impact van mobiliteitservaringen voor studenten te verbeteren door een holistische benadering van online mobiliteitsondersteuning te bieden. Het project heeft een uniek online trainingsprogramma voor studenten ontwikkeld, met een reeks ICT-hulpmiddelen en open leermiddelen, die studenten zullen ondersteunen tijdens elke fase van de mobiliteitscyclus (oriëntatie, voor vertrek, tijdens en na mobiliteit). Na afronding van het project biedt de UvA dit online trainingsprogramma aan via de eigen Canvas-pagina. Daarom is het team op zoek naar hulp bij de transitie naar een Canvas-omgeving. Dus, als je het leuk vindt om met Canvas en html te werken, dan is dit je kans om hun team te komen versterken!

Een kandidaat is bij voorkeur:

  • een georganiseerd persoon, in staat om zich aan deadlines te houden;

  • een persoon die efficiĂ«nt en effectief werkt;

  • vaardig in html;

  • vaardig in Powtoon & H5P, of heeft interesse om deze vaardigheden te ontwikkelen.

De student-assistent komt in dienst van de UvA met een contract voor de duur van 4 maanden, voor 16 uur per week. Je krijgt een salaris op de Student Assistent salarisschaal, fulltime (38 uur per week) ongeveer €2310 bruto per maand (0,42 fte verdient ongeveer €975 per maand).

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Carine de Wilde, UvA’s Institutional Erasmus & Financial Aid Coordinator, via c.h.v.dewilde@uva.nl.

Sollicitatie
Stuur je motivatiebrief met CV voor 22 november per e-mail naar c.h.v.dewilde@uva.nl met vermelding van “Student Assistant” als onderwerp. De functie gaat in per 1 december 2021.