Home News Zomervakantie! (Dutch)

Zomervakantie! (Dutch)

Kaj Meijer
Kaj Meijer
2015-06-30
Published at: 30-06-2015

Juni zit er weer op en het is tijd voor de zomervakantie! Lekker chillen in het zonnetje en rust voordat het nieuwe collegejaar begint.

Juni was wel weer een drukke maand voor via. We hebben hier op Science Park 2 weken lang 6e klassers over de vloer gehad voor de matching, waarvan ik denk dat we wel een goede indruk achter hebben gelaten. Daarnaast was de FNWI in de ban van de verkiezingen van de studentraden. Na de drama rondom Mei kon er niet op ze gestemd worden.

Verder hebben we een zeilweekend in samenwerking met NSA achter de rug. Af en toe waren er wat kritiekpunten rondom de organisatie, maar iedereen heeft heerlijk gezeild. In mijn boot gingen we voor spanning, wat er uiteindelijk voor zorgde dat we bijna kapseisden. Gelukkig is dit vastgelegd met de nieuwe GoPro van via en zullen we meer vette footage krijgen van komende evenementen.

We hebben dit collegejaar goed afgesloten met de waterparkborrel en eindejaarsbarbecue. De barbecue heeft zeker duidelijk gemaakt dat de animo groot is en dat we dit voortaan nog groter moeten aanpakken. Het was een vette laatste maand en volgend collegejaar zal hopelijk nog veel beter worden. Fijne vakantie!