Home News Helemaal naar klote! (Dutch)

Helemaal naar klote! (Dutch)

Kaj Meijer
Kaj Meijer
2016-01-01
Published at: 01-01-2016

We zijn 2016 spetterend begonnen met allemaal grote en leuke activiteiten! We begonnen met het vieren van het nieuwe jaar en hadden daarna een week rust. In week 2 begonnen we met een LAN party tegen NSA en ACD, vervolgd door een super vette wintersportvakantie! Een dikke pak sneeuw, windstil en een blauwe lucht waren perfecte omstandigheden voor een fantastische vakantie. En achteraf natuurlijke Après-skiën! Jammer genoeg waren er geen goede Après-ski hutten in Valloire, maar dat houdt een stelletje vianen natuurlijk niet tegen.

De borrel erna trokken alle mannen hun mooiste jurken en rokken aan en trokken de vrouwen nog steeds een shirt en jeans aan voor de beruchte crossdressborrel. Een borrel die elk jaar erger en leuker wordt.

Terwijl sommige mensen nog aan het ontsnappen waren van (het gebrek aan) de herinneringen van de borrel, waren andere mensen bezig met het ontsnappen uit de Escape Room. Ik heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat Barketing de snelste tijd van de maand had neergezet en daardoor gratis nog een keer de Escape Room in mogen.

De laatste borrel van de maand escaleerde hard, of dat denk ik althans… Ik heb niet zo veel herinneringen meer van die avond. Eén ding weet ik nog wel: Tequila is kut! Niet alleen het bestuur ging naar de klote, want veel commissies bedachten zich dat ze nog een bedankjesbudget hadden en die dus uit moesten geven. Iedereen was heel enthousiast het bestuur naar de klote aan het helpen. Van shotjes, tot biertjes en af en toe een biertje met shotjes erin (als een verrassing).

Het was een vette laatste bestuursmaand en ik wil jullie allemaal nog bedanken voor een goed bestuursjaar!