Home News Ik wil *** bowlen (Dutch)

Ik wil *** bowlen (Dutch)

Danny Dijkzeul
Danny Dijkzeul
2015-12-17
Published at: 17-12-2015
Last modified at: 11-01-2016

Allereerst vanuit het gehele bestuur nog een gelukkig nieuwjaar. December is altijd de maand vol feestdagen, bier, veel te veel eten en natuurlijk kandies. December werd goed geopend met de eerste activiteit van de kickstartcommissie, het tafelvoetbaltoernooi. De eerstejaars lieten zien dat ze een mooi evenement konden neer zetten en wij kijken alvast uit naar hun volgende evenement.

Op 2 december was daar dan de kandi-ALV. Veel mensen keken uit naar deze belangrijke maar vooral spannende ALV. Na een lange slopende ALV was daar dan eindelijk het 16e kandidaatbestuur van via. Het kandidaatbestuur is als volgt samengesteld: Kandidaatvoorzitter: Kjeld Oostra Kandidaatsecretaris: Roan de Jong Kandidaatpenningmeester: Shaun Sie Kandidaatvicevoorzitter: Alex Dekker Kandidaatcommissaris Acquisitie: Flip van Wijk Kandidaatcommissaris Onderwijs: Willemijn Beks Onder tussen hebben ze al een maand meegekeken bij ons, om ze klaar te stomen voor hun bestuursjaar. Maar als kandi word je een beetje in de zeik genomen, dat werd ze de volgende dag vrij duidelijk want toen kwam de Sint langs. Tijdens deze mooie feestdag is het traditie dat kinderen bij sint op schoot moeten komen, en dit is bij via natuurlijk niet anders. Vele leden werden bij de Sint op schoot gezet en sommige waaronder onze kandies kregen zelfs een cadeau van de goed heilig man. Dit cadeau moest echter wel direct opgedronken worden, zodat de smaak echt goed gewaardeerd kan worden. Hierna werd er gewoon weer bier gedronken op de borrel en hier sloten de sint en zijn pieten zich natuurlijk bij aan.

Als studievereniging ben je er voor je leden, maar er zijn ook genoeg leden die zich heel veel inzetten voor via. Deze leden verdienen hier uiteraard een bedankje voor, namelijk de LALA(Leuke Actieve Leden Activiteit). Dit jaar gingen we dan ook traditioneel bowlen zoals we dat elk jaar doen. Bij de bowlingbaan werd lekker gegeten en dronken. Om vervolgens nog nog even door te gaan naar de Maslow om daar met z’n allen gezellig weer te gaan eten. Al met al is de maand, ook al is die korter door de vakantie, weer echt top geweest. Hopelijk wordt de laatste maand van ons bestuursjaar nog leuker dan de vorige maanden.