Home News [DUTCH] Netherlands-Asia Honours Summer School

[DUTCH] Netherlands-Asia Honours Summer School

Sander Hansen
Sander Hansen
2018-11-19
Published at: 19-11-2018
Last modified at: 26-11-2018

[This event is in Dutch]

Wil jij deze zomer China op academisch, business en cultureel niveau ontdekken? Wil jij toonaangevende multinationals bezoeken, een consultancy project uitvoeren voor één van onze partners en studeren in Beijing, Chengdu, Hongkong of Shenzhen? Ben jij een ambitieuze, open-minded en ondernemende 2e/3e/4e jaars bachelorstudent?

Dan is de NAHSS perfect voor jou!

Mis deze unieke kans niet en kom naar een van onze informatiebijeenkomsten op 20, 21 of 29 november! Zie ons facebookevenement hier voor de details!

Ons programma:

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een uniek triple helix initiatief tussen alle Nederlandse onderzoeksuniversiteiten, zes ministeries en toonaangevende Nederlandse en Aziatische multinationals.

Ieder jaar biedt de NAHSS 100 excellente studenten van alle disciplines en universiteiten de kans om China vanuit een Academisch, Business en Cultureel (ABC-programma) perspectief te ervaren. Deze studenten worden in Nederland klaargestoomd voor een consultancy-project van één van onze partners en voor een summer school aan een prestigieuze Aziatische universiteit die afgesloten wordt met de NAHSS business- en cultuurweek in Shanghai.

De aanmeldingsperiode voor de NAHSS 2019 loopt van 1 december t/m 8 januari

Zie ook onze website voor meer informatie.