Home Nieuws Start aanmeldingsronde MSc-minor Collective Futures 2025

Start aanmeldingsronde MSc-minor Collective Futures 2025

Jet van den Eertwegh
Jet van den Eertwegh
2024-04-24
Gepubliceerd op: 24-04-2024
Laatste aanpassing: 24-04-2024

Wil je deel uitmaken van een interdisciplinair projectteam, professionele ervaring opdoen in de echte wereld en je voorbereiden op een zinvolle carrière? De aanmeldingen voor de MSc-minor Collective Futures 2025 zijn geopend!

Collective Futures is een vijf maanden durende fulltime minor voor MSc-studenten die een tastbaar verschil willen maken door samen te werken aan een project met invloedrijke organisaties en onderzoekers.

Het programma dient als een unieke brug tussen je academische studie en je professionele leven. Je zult deelnemen aan een leeromgeving met veel vertrouwen, samenwerken met belanghebbenden uit de echte wereld en mogelijkheden ontdekken voor een zinvolle carrière. Samen ondernemen we hedendaagse actie en ontwikkelen we de vaardigheden om te werken aan een duurzamere, veerkrachtigere en collectievere toekomst.

Ons volgende cohort loopt van 10 februari - 4 juli 2025 en we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De aanmeldingsprocedure begint met een prioritaire aanmeldingsronde in juni 2024, waarvoor de deadline voor aanmelding 1 juni 2024 is. Als je vóór deze datum solliciteert, maak je een maximale kans om te worden toegelaten. Kijk voor meer informatie op onze website.

Nieuwsgierig naar meer? Kom naar ons Collective Futures: Meet the minor evenement op 14 mei, van 12:00 tot 15:00 in de grote hal van de UvA, Science Park 904. Meer informatie en RSVP op www.collectivefutures.nl.

Heb je vragen, neem dan contact op met collective-futures-science@uva.nl.