Home Nieuws Ontdek je toekomst op de UvA Career Day - 9 november

Ontdek je toekomst op de UvA Career Day - 9 november

Thies Nieborg
Thies Nieborg
2023-10-24
Gepubliceerd op: 24-10-2023
Laatste aanpassing: 24-10-2023

Op 9 november wordt CREA het epicentrum van carrièrekansen en jij bent van harte uitgenodigd! Het UvA Student Careers Centre heeft een aantal opmerkelijke sprekers weten te strikken om jou te inspireren en te begeleiden in je professionele reis:

  • Bas Haring: TV-presentator en hoogleraar te Leiden, deelt inzichten over AI en carrières.
  • Cathelijne Lania van A Beautiful Story onthult geheimen van zakelijk succes en sociale ondernemerschap.
  • Soraya Lezaar van The Mindset Society spreekt over mindset en hoe deze jouw studie en carrière kunnen beïnvloeden.
  • Marius Smit van Plastic Whale vertelt over duurzaam ondernemerschap en hoe je niet alleen over verandering praat, maar het ook kunt waarmaken.

Vier topsprekers met boeiende onderwerpen dus wachten op jou in een prachtige setting. Maar dat is niet alles! Er zijn professionele recruiters aanwezig om jouw CV te beoordelen en waardevolle tips te geven om het naar een hoger niveau te tillen. Plus, je gaat niet met lege handen naar huis, want er staat een LinkedIn-fotograaf paraat om de perfecte profielfoto voor je te maken, en dit alles is helemaal gratis!

Klinkt dit als een kans die je niet wilt missen? Meld je dan nu aan op: https://careerevents.uva.nl/event/uva-career-day

Mis deze gelegenheid niet om inspiratie op te doen, je CV te verbeteren en je netwerk uit te breiden. Jouw toekomst begint hier!