Home Nieuws Awesome IT zoekt bestuursleden

Awesome IT zoekt bestuursleden

Peter Soulard
Peter Soulard
2022-10-21
Gepubliceerd op: 21-10-2022
Laatste aanpassing: 31-10-2022

Ieder jaar organiseert de congrescommissie van via een gespecialiseerd congres voor haar leden, genaamd Awesome IT. Hier komen studenten, professionals en bedrijven bijeen om het te hebben over de samenwerking tussen mens en technologie.

Het organiserende orgaan achter dit evenement is Stichting Awesome IT, en die zoekt nieuwe leden voor het bestuur. Vind jij het leuk om een organiserende rol te hebben bij dit geliefde congres? We zijn op zoek naar iemand voor de rol van voorzitter, en iemand voor de rol van penningmeester van de stichting. Beide bestuurders zitten in de congrescommissie van via en werken samen met het bestuur van via om een succesvolle editie van het congres neer te zetten. Ze zijn daarvoor bij de KvK ingeschreven als bestuurder van de stichting.

Voorzitter
Deze rol past het meeste bij iemand die ook coördinator van de congrescommissie wordt, waarbij je het globale overzicht houdt van de algemene taken. Je bent de schakel tussen het bestuur van via en de stichting. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van contracten en houdt het overzicht over de gemaakte afspraken tussen de stichting en externe partijen.

Penningmeester
De penningmeester van Stichting Awesome IT is de eindverantwoordelijke voor de financiën van het congres. Begrotingen en plannen moeten eerst langs jou, je gaat achter betalingen aan om te zorgen dat de sprekers en de locatie kunnen worden betaald, en je werkt samen met de penningmeester van via.

Heeft één van deze rollen jouw interesse gewekt? Of heb je een vraag die hier niet is beantwoord? Stuur dan een mailtje naar magikbij@awesomeit.nl of loop langs bij de Kelder. Tot snel!