Home Nieuws Alumnivereniging IS3A

Alumnivereniging IS3A

Floor van de Leur
Floor van de Leur
2022-10-03
Gepubliceerd op: 03-10-2022
Laatste aanpassing: 03-10-2022

Het nieuwe academische jaar is net begonnen, en dat betekent voor velen dat het tijd is om terug te gaan naar de collegebanken. Voor een ander deel betekent dit iets heel anders: de start van de rest van je leven – afgestudeerd en misschien al aan het werk. Helaas houdt dit ook in dat het een stuk moeilijker wordt om contact te onderhouden met je studiegenoten. Dit is precies de reden waarom de Information Sciences Association for Amsterdam Alumni (IS3A) is opgericht.

IS3A is een nieuwe vereniging voor alumni in de richting van informatiewetenschappen uit de omgeving Amsterdam. De vereniging is bedoeld voor zowel academici als professionals in het bedrijfsleven om met elkaar te netwerken, carrière-advies te geven en informatie te delen. Per jaar organiseert IS3A vier keer een samenkomst met een borrel, workshop of een (korte) lezing door een van hun leden.

Op vrijdag 25 november organiseert IS3A een netwerkborrel die wordt afgetrapt met een korte presentatie van een lid. Kom gezellig langs als je dit interessant vindt klinken! De vereniging nodigt je graag vrijblijvend uit op je eerste IS3A borrel. Uiteraard hoopt IS3A je als lid en op toekomstige evenementen ook te kunnen verwelkomen. Meer informatie en het aanmeldformulier kan je vinden op de website van IS3A: is3a.nl.