Home Nieuws Project met kinderen over technologie

Project met kinderen over technologie

Floor van de Leur
Floor van de Leur
2022-01-18
Gepubliceerd op: 18-01-2022
Laatste aanpassing: 24-01-2022

Wil jij betekenisvol zijn in een maatschappelijk project in Amsterdam? Lijkt het je leuk om kinderen te leren en inspireren over technologie en de digitale wereld om hen heen?

Geef je dan op als vrijwilliger bij Stichting Move! Move zet zich in voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar met minder kansen dan hun leeftijdsgenoten.

Voor een project in samenwerking met Codam School, is Stichting Move op zoek naar student-vrijwilligers. Samen met (mede)studenten ben je als vrijwilliger samen met een groep 7 of 8 van een basisschool in een kwetsbare wijk in Amsterdam verantwoordelijk voor het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van een project voor de wijk. Dit project staat in het teken van technologie en samen gaan jullie kijken hoe technologie de wijk kan verbeteren. Je hebt je eigen rol binnen een studentencommissie en bent een rolmodel voor de leerlingen. Je inspireert en leert hen over technologie in de wereld om hen heen.

Het project duurt 3-4 maanden en start midden februari. Stichting Move faciliteert een training voor de start van het project.

Interesse? Bekijk www.stichtingmove.nl of stuur vóór 10 februari een mail naar amsterdam@stichtingmove.nl.