Home Nieuws Bestuursupdate week 1

Bestuursupdate week 1

Floor van de Leur
Floor van de Leur
2022-01-09
Gepubliceerd op: 09-01-2022
Laatste aanpassing: 09-01-2022

Lieve leden,

Het is tijd voor de eerste bestuursupdate van 2022! Allereerst wensen we jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar. Het zijn gekke weken geweest met de feestdagen tijdens een lockdown, maar we hopen dat jullie het toch naar je zin hebben gehad.

Nu vragen jullie je vast af waar het bestuur zich de afgelopen weken mee bezig heeft gehouden. Natuurlijk hebben we vakantie gevierd, maar daarnaast zijn we ook bezig geweest met de afsluiting van het jaar. Zo hebben we met z’n vieren een leuke kerstfoto en winterfoto gemaakt, te zien op de Instagram van via (@svia.nl) en de FNWI (@uva_science). Daarnaast heeft Björn een hele berg declaraties binnengekregen en verwerkt van commissies die hun bedankjesbudget nog mochten uitgeven. Dylan en Floor hebben hun tijd met name doorgebracht in isolatie, omdat onze grote vriend omikron helaas op bezoek is gekomen. Felix had op de valreep van 2021 nog wat sponsorgesprekken, zodat er in het nieuwe jaar meteen weer geld binnenkomt. Maar we zijn de laatste weken vooral druk bezig geweest met het inwerken van het kandidaatbestuur dat vorige maand is gekozen! De kandi’s zijn inmiddels bezig met het schrijven van een beleidsplan, waar jullie binnenkort input voor en feedback op kunnen leveren.

Het slechte nieuws is dat de Kelder gesloten blijft zolang de lockdown voor het hoger onderwijs van kracht is. Dat betekent dat je geen koffie of thee kunt halen als je toch op locatie bent voor bijvoorbeeld een practicum. Zodra het mag, staan we natuurlijk weer voor jullie klaar, maar in de tussentijd hopen we dat jullie op andere manieren de gezelligheid opzoeken – bijvoorbeeld met de Among Us avond die voor maandag gepland staat!

Veel liefs,

Namens bestuur 22 (en kandidaatbestuur 23),

Floor