Home Nieuws Bestuursupdate week 43

Bestuursupdate week 43

Floor van de Leur
Floor van de Leur
2021-11-02
Gepubliceerd op: 02-11-2021
Laatste aanpassing: 02-11-2021

Dag lieve leden,

Het is inmiddels alweer anderhalve week geleden dat ons beleidsplan werd ingestemd op de Algemene Ledenvergadering. Eén van de punten in het beleidsplan is dat we jullie wat meer op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Daarom schrijft het bestuur vanaf nu af en toe een update over wat we die week voor leuks, spannends of misschien wel stoms gedaan hebben. Dit is de bestuursupdate van week 43.

De afgelopen weken zijn we samen met de sollicitatiecommissie (SoCo) en de bestuursadviescommissie (BaCo) druk bezig geweest om het traject te plannen waaraan geïnteresseerden voor bestuur 23 kunnen deelnemen. De eerste activiteiten van dat traject hebben vorige week plaatsgevonden: de BaCo heeft gesprekken gevoerd met een aantal geïnteresseerden en het bestuur heeft een presentatie en speeddates verzorgd op de bestuursinteresseavond. Daarnaast zijn we bezig met de maandelijkse gesprekjes tussen coördinatoren van commissies en hun toezichthouders, zodat het bestuur op de hoogte is van wat er speelt binnen de commissies.

Onze persoonlijke hoogtepunten van de afgelopen week:

  • Floor is geïnterviewd door bol.com! Zij zetten iedere maand een van hun partners in het zonnetje op hun website. Normaal gesproken is dat een bedrijf, maar door onze boekenverkoop in augustus kwam via bij hen op de radar. Binnenkort heeft bol.com dus zijn eerste studievereniging in de spotlight!

  • Felix heeft overlegd met de faculteit over de mogelijkheden voor een verlate sociale introductie voor de eerste- en tweedejaars, ter vervanging van de traditionele eerstejaarsbarbecue die vanwege corona niet door kon gaan.

  • Dylan is naar een potentiële locatie voor het gala gaan kijken!

  • Björn heeft heel veel rekeningen betaald. Niet heel leuk, wel heel nuttig.

Dat was 'm alweer voor de eerste bestuursupdate. Heb jij een idee over wat je graag zou willen lezen in een volgende update? Laat het ons weten!