Home Nieuws Geen bestuur, jouw hulp is nodig

Geen bestuur, jouw hulp is nodig

Dimitry Grootenboer
Dimitry Grootenboer
2021-06-01
Gepubliceerd op: 01-06-2021
Laatste aanpassing: 01-06-2021

De afgelopen maanden hebben velen van ons moeite gestoken in het vinden van een volgend bestuur. Toch hebben we nu, harder dan ooit, jullie hulp nodig. Vorige week hebben de kandidaten de tijd gehad om te solliciteren. Van meer dan genoeg geĂ¯nteresseerden voor een volledig bestuur, hebben uiteindelijk alleen Felix en ik opnieuw gesolliciteerd. Dat is te weinig om een bestuur te vormen en er ontbreekt op dit moment dus uitzicht op een bestuur 22.

Dit nieuws is een enorme domper. De afgelopen weken heeft onze vereniging zich van haar beste kant laten zien. De bestuursadvies-, sollicitatiecommissie en bestuur 21 hebben alles gedaan wat ze kunnen. Daarnaast hebben we op hulp van velen van jullie kunnen rekenen. Ik ben onwijs trots op de persoonlijke aanpak hierin en weet dat niemand hierin steken heeft laten vallen. Aan de sollicitatiecommissie, bestuursadviescommissie, mijn medebestuurders en natuurlijk iedereen die een steentje bij heeft gedragen; hartelijk dank.

Dat er in dit proces geen steken zijn laten vallen maakt het probleem helaas nog groter en pijnlijker. Zonder bestuur redt onze vereniging het niet. We hebben minimaal drie bestuurders nodig. Tot meer dan twee personen gaan wij als bestuur niet komen. We hebben nu jullie hulp nodig. Het lijkt erop dat het volgende bestuursjaar opnieuw een half jaar zal zijn. Dat half jaar zullen wij met z’n allen onze vereniging draaiende moeten houden. Heb jij een idee hoe we de taken kunnen verdelen? Wil jij taken op je nemen? Of zie je het toch zitten om een half jaar parttime tot het bestuur toe te treden? Laat het ons nu weten. Alle hulp is nodig. Zonder jullie kunnen wij na deze coronatijd niet openen en kan ons lustrumjaar niet van start.

Mocht dit alles nu vragen bij je oproepen of mocht je kunnen helpen, mail dan naar voorzitter@svia.nl of stuur me een berichtje op Telegram!

Bij voorbaat dank voor het meedenken,

Groetjes,

Dimitry Grootenboer
Voorzitter bestuur 21