Home Nieuws Jouw skills in de SNiC-commissie!

Jouw skills in de SNiC-commissie!

✔️ Yunus Demir
✔️ Yunus Demir
2021-04-22
Gepubliceerd op: 22-04-2021
Laatste aanpassing: 22-04-2021

Oke, de titel is wellicht wat clickbait. We weten namelijk nog niet of we een SNiC mogen organiseren. Begin mei zijn we namens via van plan een voorstel te presenteren bij de centrale vergadering van de stichting. We gaan uiteraard ons stinkende best doen om het beste voorstel te presenteren en het SNiC in 2022 te mogen organiseren.

Dat kan ik natuurlijk niet alleen of wellicht met het bestuur, maar voor die taak zoek ik leden voor een commissie. Dus heb jij zin om je skills te uiten in een gemotiveerde en doelgerichte groep mensen? Voor de eerste ronde gesprekjes kan je tot dinsdag 27 april mailen naar snic-2022@svia.nl.

Uitleg SNiC

SNiC is een stichting waarin de studieverenigingen voor de informatiewetenschappen samenwerken om jaarlijks een groot congres neer te zetten. Het doel is om een informatief congres te organiseren voor ongeveer 700 gasten. Ieder jaar mogen de verenigingen een voorstel presenteren waarin ze vertellen waarom zij de volgende editie moeten organiseren.

Thema

Er is al een idee voor een thema, namelijk DiversIT (lees: diversity; diversiteit). Zeker in de huidige tijd is dit een enorm relevant maatschappelijk thema en ook zeker belangrijk binnen de informatiewetenschappen. Mocht je nog leuke ideeën hebben voor dit thema of heb je een ander thema bedacht? Laat dat dan ook vooral even weten via snic-2022@svia.nl.

Rollen commissie

De precieze rollen staan nog niet vast, maar er zijn een aantal rollen die sowieso moeten gebeuren in zo’n commissie. Er moet een coördinator zijn (dat ben ik, Yunus). Natuurlijk zijn er ook mensen nodig die de financiën, sprekers, acquisitie, locatie, IT en communicatie moeten regelen.

Sollicitatiemail

Je sollicitatiemail hoeft niet zo lang te zijn, dat zal het sollicitatiegesprekje ook niet zijn. Stuur gewoon een mailtje naar snic-2022@svia.nl!