Home Nieuws Coördinatoren gezocht!

Coördinatoren gezocht!

Gerben Koopman
Gerben Koopman
2021-02-15
Gepubliceerd op: 15-02-2021
Laatste aanpassing: 01-03-2021

Lieve leden,

In de afgelopen maanden hebben een aantal coördinatoren aangegeven dat zij op zoek zijn naar een opvolger. Denk jij nu, ik zou graag superleuke activiteiten neerzetten en een groep enthousiaste vianen aansturen, dan is de rol van coördinator misschien wel iets voor jou! Mocht je het even kwijt zijn, hier is een reminder met welke commissies nog zoeken naar een nieuwe coördinator:

Interactiecommissie Vind jij het belangrijk om juist in deze moeilijke tijd zoveel mogelijk leden te betrekken bij via, en lijkt het je wat om activiteiten te coördineren zoals de facultaire introductie, via-week en de jaarlijkse commissiemarkt? Dan is Gerben op zoek naar jou!

Lezingencommissie Lijkt jou het leuk lezingen en symposia te organiseren en een groep vol gemotiveerde commissieleden te coördineren? Dan is Janne op zoek naar jou!

Mastercommissie Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van leuke master-gerelateerde activiteiten? Vind je het belangrijk meer masters te betrekken bij via? Dan is Rachel op zoek naar jou!

Zie jij jouw toekomst al helemaal voor je bij een van deze commissies? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@svia.nl!