Home Nieuws De opleidingscommissie van de bachelor KI en de master AI zoekt nieuwe leden!

De opleidingscommissie van de bachelor KI en de master AI zoekt nieuwe leden!

Edmond Vetter
Edmond Vetter
2020-09-08
Gepubliceerd op: 08-09-2020
Laatste aanpassing: 14-09-2020

De opleidingscommissie (OC) van de bachelor KI en de master AI zoekt nieuwe leden. De OC is betrokken bij de evaluatie en verbetering van alle cursussen in de opleiding en de opleiding zelf. Als lid van de OC evalueer je de feedback op cursussen en discussieer je deze met de andere leden van de OC. Je geeft ook advies over het Opleidings en Examen Regelement. Meer informatie over de OC is te vinden op de opleidingscommissie-pagina van KI en op de opleidingscommissie-pagina van AI.

Als lid van de OC, besteed je ongeveer 2 tot 4 uur per week aan de taken en de maandelijkse vergadering. Je hoeft nog niet ver in je studie te zijn. Het perspectief van eerstejaarsstudenten wordt juist op prijs gesteld.

Ben jij een student die betrokken is bij het onderwijs en wil je een extracurriculaire activiteit ondernemen? Solliciteer dan voor een plek in de OC door het sturen van een e-mail met een korte motivatie en je CV, of mogelijke vragen, naar ocai-science@uva.nl. Op 22 september begint het selectieproces. Sollicitaties die later binnenkomen kunnen mogelijk niet meer meegenomen worden.