Home Nieuws De zomervakantie en nieuwe eerstejaarsstudenten

De zomervakantie en nieuwe eerstejaarsstudenten

✔️ Yunus Demir
✔️ Yunus Demir
2020-07-19
Gepubliceerd op: 19-07-2020
Laatste aanpassing: 19-07-2020

De zomervakantie

Ten eerste, iedereen een fijne vakantie! Je hebt het vast hard verdiend en ik twijfel er niet aan dat je er in ieder geval erg blij mee bent. Anders wij wel. Hoewel de rust van de vakantie lekker is, is borrelen ook erg lekker en bovenal erg gezellig. Daarom blijven we, zo lang als mogelijk, de verloren borrels inhalen tijdens de zomervakantie. Onze geliefde barcommissie is daar wekelijks druk mee bezig.

Eerstejaarsstudenten

Heel erg leuk dat je hier in Amsterdam komt studeren bij de UvA! We weten dat de UvA al druk bezig is met de voorbereiding voor het nieuwe collegejaar. In de loop van de zomer zullen we meer te weten te komen over hoe het coronavirus je studietijd zal beïnvloeden. We hopen in ieder geval dat het mee zal vallen. Daar doen we dan ook ons best voor!
Zo zijn we bijvoorbeeld al druk bezig met het organiseren van een eerstejaarsweekend. Wat ook met de RIVM-maatregelen een super weekend beloofd te worden. Voor masterstudenten is de eerste activiteit ook al gepland. Naarmate het einde van de zomer dichterbij komt zullen er nog meer activiteiten online verschijnen. Zo proberen we toch te zorgen dat je een super leuke studententijd hebt.

Inschrijving nieuwe leden

We hebben gemerkt dat er soms wat problemen zijn met het afronden van je inschrijving via de website als je aankomend collegejaar met je studie begint. Daar werken we hard aan, maar de simpelste oplossing om je inschrijving te voltooien is eigenlijk even wachten tot augustus. De systemen van de UvA zullen dan de automatische inschrijvingen bij ons weer mogelijk maken, omdat het systeem dan omschakelt naar het nieuwe collegejaar. Voorlopig kun je je natuurlijk wel alvast inschrijven op de website. Te zijner tijd zullen we je dan een mailtje sturen om de inschrijving te af te maken.

Update

Het probleem is opgelost. Iedereen zou zich nu moeten kunnen inschrijven. Mocht je toch problemen hebben, mail dan even naar bestuur@svia.nl. Tot in het nieuwe collegejaar!