Home Nieuws Bijna Zomer - bestuursupdate

Bijna Zomer - bestuursupdate

Rachel de Haan
Rachel de Haan
2020-06-22
Gepubliceerd op: 22-06-2020
Laatste aanpassing: 22-06-2020

WE HEBBEN GEBORRELD. Al twee keer. Wat was het een succes en wat was het leuk om een aantal van jullie weer in het echt te zien. Ik heb jullie gemist.

Nu alles weer een beetje op gang komt en we steeds meer mogen, besloten Eva (onze lieftallige voorzitter) en ik gelijk iets te doen wat we beter hadden kunnen doen toen we niet naar buiten mochten: we gingen klussen. Het plan was als volgt: de lelijke gele kleur op de muren in onze keuken moest verdwijnen. Twee werden er wit en een werd paars.

Voor ons beiden was de enige ervaring met verven de prachtige creaties die we op de basisschool gemaakt hadden. Vol goede moed en met een berg aan adviezen van onze ouders gingen we op vrijdag (ja dat was inderdaad de dag na de eerste borrel, foute keuze) spullen inkopen. De daaropvolgende drie dagen waren bloed, zweet en tranen, maar het resultaat op maandagavond was het allemaal waard. Belangrijkste les van de hele ervaring: goed voorwerk zorgt voor een goed resultaat, dus wees niet lui.

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit collegejaar. We wensen jullie allemaal veel succes met de laatste weken van het collegejaar en hopen dat we na de zomer jullie nog vaker in het echt kunnen zien. Fijne zomer!

Groetjes,
Namens het hele bestuur,
Rachel