Home Nieuws Weer naar buiten? - Bestuursupdate

Weer naar buiten? - Bestuursupdate

Rachel de Haan
Rachel de Haan
2020-06-08
Gepubliceerd op: 08-06-2020
Laatste aanpassing: 08-06-2020

Lieve leden,

Geloof het of niet, maar ik ben zowaar weer uit eten geweest. Onderweg naar het restaurant kon ik het zelf ook nog moeilijk geloven, maar het gebeurde echt. Maanden had ik naar dit moment uitgekeken: lekker eten, gezellige omgeving en een heerlijk wijntje die ik niet voor mezelf had ingeschonken. Bij binnenkomst moest ik natuurlijk mijn handen wassen en netjes in de gang blijven wachten tot iemand ons naar onze tafel bracht.

Voor de menukaart hadden ze wel iets leuks bedacht, deze stond namelijk op hun website en moest je zelf op je telefoon opzoeken. Ik wou dat dit ook een ding was in de tijd dat ik nog regelmatig in de horeca werkte, het schoonmaken van de menukaarten was absoluut niet mijn favoriete taakje. Aan de andere kant is die extra service natuurlijk ook waar je voor betaalt. I mean, what's next? “Ivm corona is het ook belangrijk dat je je eigen glazen even schoonmaakt”?

Het eten, de gezelligheid en de wijn die iemand voor me inschonk waren alles wat ik ervan gehoopt had. Al met al hoop ik dat jullie allemaal weer een klein beetje leuke dingen kunnen doen, zolang je je natuurlijk aan de richtlijnen houdt.

Nu hoor ik jullie allemaal denken: “Maar bestuur, wanneer gaan we met via weer eens ergens buitenshuis genieten van een borrel?” Voor het het antwoord op deze vraag moet je maar snel verder scrollen!

Groetjes,
Namens het hele bestuur,
Rachel