Home Nieuws Begeleiders Intreeweek 2020 gezocht!

Begeleiders Intreeweek 2020 gezocht!

Rachel de Haan
Rachel de Haan
2020-06-08
Gepubliceerd op: 08-06-2020
Laatste aanpassing: 08-06-2020

Beste student,

Intreeweek heeft je nodig!

Vanwege het besluit van de Nederlandse regering om alle evenementen tot september 2020 te verbieden, kan Intreeweek 2020 niet in haar natuurlijk vorm doorgaan. Maar: een introductie komt er nog steeds! Commissie Intree is op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een uitgebreid online platform. Intreeweek 2020 zal grotendeels online plaatsvinden van 24 t/m 27 augustus om zo de nieuwe UvA-studenten welkom te heten. Een spetterende opening, comedy, dj’s en nog veel meer staan op het programma.

Wij gaan er alles aan doen om onze nieuwe studenten zo goed mogelijk welkom te heten, maar dit kan niet zonder jullie! Zoals elk jaar hebben we begeleiders nodig die de nieuwe studenten wegwijs maken in de stad en aan de UvA. Meld je snel aan en ontvang ook nog eens €20,- ter compensatie!

Wat moet ik doen als begeleider?
Als begeleider ben je alleen verplicht twee keer het gesprek of spel te leiden met je groepje tijdens een online meeting. In de aanloop naar Intreeweek 2020 krijg je meer uitleg over wat er precies van je verwacht wordt. De rest van de online evenementen is vrijblijvend; wel vragen we je daar zoveel mogelijk bij aanwezig te zijn en je groepje te activeren. Jouw inzet als begeleider maakt echt het verschil voor de nieuwe student! Bekijk onze website voor meer informatie en om je aan te melden.

Met vriendelijke groet,
Commissie Intree 2020

P.s. Geef aan dat je via via (Vereniging Informatiewetenschappen Amsterdam) bent gekomen!