Home Nieuws BesTUUuUuUURr

BesTUUuUuUURr

Rachel de Haan
Rachel de Haan
2020-05-11
Gepubliceerd op: 11-05-2020
Laatste aanpassing: 12-05-2020

Hiep hiep hoera! Het is week 20 ('vo)! De week waarin we op studiereis zouden gaan! Jeeej!

Ik ga even in een hoekje huilen hoor, ik ben zo terug...

Er waren twee prachtige reizen georganiseerd voor deze week: naar Sofia en naar Zagreb (via München). We zouden de mooiste gebouwen bekijken, de interessantste bedrijven bezoeken en de leukste kroegen helemaal uitspelen. Zucht. Het goede nieuws: in München regent het op dit moment (in Sofia en Zagreb is het wel prachtig weer, maar dat negeren we voor het gemak maar even).

In plaats van langs souvenirwinkels struinen om de lelijkste magneet te zoeken om mee naar huis te nemen, moeten we ons op andere manieren vermaken. Zo heeft het bestuur om voor wat gezelligheid en bonding te zorgen, vorige week zaterdag de hele avond met elkaar online spelletjes gespeeld. Het was een zeer leerzame avond. Wisten jullie bijvoorbeeld dat Merel Cards Against Humanity niet leuk vindt? Dat we vandaag precies 100 dagen bestuur zijn? En dat mijn medebestuursleden graag een college zouden willen volgen waarin ik ze leer hoe ze chagrijnig moeten notuleren?

Nee? Nou, nu ben je wel op de hoogte van deze absoluut nutteloze feitjes. Doe er vooral niks mee.

Ik hoop dat jullie je nog een beetje vermaken en hebben genoten van het mooie weer en dan spreek ik jullie over twee week wel weer.

Groetjes,
Namens het hele bestuur,
Rachel