Home Nieuws Koninklijke bestuursupdate

Koninklijke bestuursupdate

Rachel de Haan
Rachel de Haan
2020-04-27
Gepubliceerd op: 27-04-2020
Laatste aanpassing: 27-04-2020

Wilhelmus van Nassouwe
ben ik, van Duitsen bloed

Hiep hiep hoera! De koning is jarig! Normaal gesproken betekent dat natuurlijk dat we vandaag met zijn allen op een festival zouden staan of door de stad langs allemaal kraampjes vol met troep zouden lopen. Met het prachtige weer dat het vandaag is was deze koningsdag gegarandeerd een groot succes geworden. Maar helaas, we hebben de verjaardag van de koning dit jaar vanuit huis moeten vieren. Welkom bij de aller eerste "woningsdag"!

Nu we dus niet ladderzat over de grachten kunnen lopen, zie je overal mensen in paniek andere dingen verzinnen om toch de verjaardag van Willie te kunnen vieren. Zo was er het plan om met zijn allen het Wilhelmus te zingen, wat wij natuurlijk allemaal gedaan hebben. Verder waren er overal virtuele evenementen om toch al die DJ's aan het werk te houden. En wie had dat ooit gedacht: met een (paar) biertje(s) in je hand klinken Martin Garrix, Snollebollekes en StukTV zelfs vanuit je woonkamer opzich wel oke.

Het allerleukste virtuele evenement was natuurlijk het tompoezen eten met ons op Zoom. Helaas hadden vele aanwezige geen tompoezen, aangezien die allang uitverkocht waren. Ze waren namelijk in de aanbieding en corona of geen corona, alle die gierige Nederlanders kunnen dat natuurlijk niet laten liggen.

Het gouden randje aan deze woningsdag is natuurlijk dat jij nu de tijd hebt om deze super leuke nieuwsbrief door te lezen. Hopelijk hebben jullie een leuke dag gehad en horen we uitgebreid hoe jullie het gevierd hebben morgen om 13:00 op Discord!

Groetjes,
Namens het hele bestuur,
Rachel

P.S. Wat is oranje en rolt de berg af?

Geen skiwi.
Groetjes Yunus.