Home Nieuws De facultaire studentenraad is op zoek naar zijn opvolgers

De facultaire studentenraad is op zoek naar zijn opvolgers

Rachel de Haan
Rachel de Haan
2020-04-24
Gepubliceerd op: 24-04-2020
Laatste aanpassing: 24-04-2020

Weet jij al hoe je de onderwijskwaliteit zou verbeteren en zou jij graag meedenken over de faculteit? Zoek je uitdaging naast je studie en werk je graag samen met anderen? Wil jij graag alle studenten van de FNWI vertegenwoordigen?

Voor volgend jaar is de facultaire studentenraad hard op zoek naar twaalf studenten die hun werk voortzetten en klaar staan voor de studenten op de FNWI. Maar wat doet de studentenraad nou zo al? Als raad praten zij mee met het faculteitsbestuur over alle zaken die studenten aangaan, van faciliteiten tot reglementen. Vanuit de faculteit komen er adviesaanvragen en instemmingsverzoeken, maar de raad heeft ook het recht om initiatiefvoorstellen te doen over onderwerpen die hij belangrijk vindt.

Met elf andere studenten zul je volgend jaar samenwerken in de vorm van taakgroepen en commissies met gerelateerde dossiers.

Ga je voor part-time of stort jij jezelf een jaar in de medezeggenschap en doe je ervaring op als voorzitter, vice-voorzitter of secretaris? Het is juist de eerder genoemde taakverdeling die het mogelijk maakt om naast je raadswerk full-time te kunnen studeren.

Meer informatie kun je hier vinden. Heb je vragen en/of zie je jezelf al helemaal zitten in de FSR FNWI 20/21 stuur dan een mailtje naar fnwi@studentenraad.nl!