Home Nieuws UvA Career Day

UvA Career Day

Ferdi Zwamborn
Ferdi Zwamborn
2019-10-17
Gepubliceerd op: 17-10-2019
Laatste aanpassing: 29-10-2019

Ben jij er al mee bezig? Met je werkende leven na je studie?

Kom naar de UvA Career Day op 7 november 2019 en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw volgende stap. Er zijn inspirerende sprekers, carrière workshops, recruiters die feedback geven op je CV, loopbaancoaches die persoonlijk advies geven en een fotograaf die een professionele profielfoto van je maakt. Locatie is Roeterseiland Campus, CREA, Nieuwe Achtergracht 170.

Sprekers

  • Joris Mencke, onze faalexpert, start de dag met humor en deelt zijn inzichten over het maken van keuzes
  • Allard van Leeuwen, psycholoog, laat je inzien hoe jouw brein werkt en hoe je dit kunt veranderen
  • Florian Gerritsen van De Bildung Academie heeft een filosofische kijk op het onderwerp ‘think different’
  • De School for Millennials rond de dag af met een energieke show waarin al je ideeën over carrières omver worden geblazen.

Workshops

Zin om aan de slag te gaan? Neem deel aan een workshop en ontdek wat je wil in werk, leer hoe je een CV of LinkedInprofiel maakt, oriënteer je op het maken van assessments of ga naar de workshop van de Bildung Academie.

Inloop

Breng je CV mee en krijg feedback van een recruiter. Ook kun je persoonlijk advies krijgen van een loopbaancoach en een professionele profielfoto laten maken door een fotograaf.

Kijk voor het volledige programma en aanmelding op de website of meld je aan voor de Facebookpagina van het UvA Student Careers Centre voor updates over het programma.