Home News Een maand vol frivoliteiten! (Dutch)

Een maand vol frivoliteiten! (Dutch)

Alessandra van Ree
Alessandra van Ree
2015-12-01
Published at: 01-12-2015
Last modified at: 01-12-2015

November was een maand vol met feestelijke evenementen! De afgestudeerden van onze studies bij via hebben hun bul mogen ontvangen met gezellige bulborrels achteraf. Wij willen dan ook iedereen die zijn of haar bul heeft mogen ontvangen van harte feliciteren. Naast deze mooie avonden was er natuurlijk ook het Kinderfeestje van via . Een avond gevuld met ballenbakken, knuffels, prinsessen en prinsen, Kinderen voor Kinderen en iedereen mocht kruipend naar huis. Het was de volgende ochtend aan iedereen goed te zien dat het een geslaagde avond was!

Ook is in deze maand onze Lustrumcommissie weer tot leven gewekt, met Jonas Lodewegen als coördinator. Aangezien via komende zomer wél echt 15 jaar oud wordt. Er wordt inmiddels al flink gewerkt aan toffe plannen voor ons aankomende Lustrum, het wordt dikke fissa! Op 23 november hebben wij met een delegatie van via het jaarlijkse SNiC-evenement bezocht, dit jaar met thema AutonomIT. Een dag gevuld met interessante sprekers, een leuke bedrijvenmarkt, gezelligheid met alle zusterverenigingen en achteraf een borrel met bigband. De busreis terug was heel stil, aangezien iedereen uitgeput was door deze leerzame dag.

In de maand November vloeide er in de Brainwave tijdens de borrels rijkelijk speciaalbier, elke week afkomstig uit een ander land. Een reeks van cultuurverreikende avonden met een hoog gezelligheidsgehalte. Dit alles onder de naam Novembier. Deze prachtige maand werd feestelijk afgesloten met het Open Podium, waar de meest getalenteerden hun zang-, acteer-, muzikaal- en danstalent lieten zien. Al met al dus een topmaand, opdat de komende net zo leuk zullen worden!