Home Nieuws Geponsorde master robotica in Barcelona

Geponsorde master robotica in Barcelona

Ferdi Zwamborn
Ferdi Zwamborn
2019-02-18
Gepubliceerd op: 18-02-2019
Laatste aanpassing: 18-02-2019

Harbour.Space University en Remy Robotics bieden topstudenten een unieke kans op een volledig gesponsorde studiebeurs voor de master in Robotica in Barcelona ter waarde van €34.900. De bedraagt een volledige dekking van het collegegeld van de universiteit (€ 22.900), toelage om in het levensonderhoud te voorzien (€1000 per maand) en een stage bij Remy Robotics (20 uur per week).

WAT GA JE LEREN? Studenten krijgen zowel theoretische als praktische kennis in robotica, waaronder: controle van manipulatoren, computer vision, sensoren, machine learning, grasping, robotic hands. Ze krijgen de gelegenheid om robots en robotic devices te ontwikkelen voor huidige en toekomstige industriële toepassingen.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK? We verwelkomen gemotiveerde individuen - technologie-enthousiastelingen die zowel in teams als alleen effectief kunnen werken. Die passie en bereidheid hebben om te leren wanneer ze iets niet weten, en die de drive hebben om op te staan ​​en te leiden wanneer het van hen wordt gevraagd.

VEREISTE OPLEIDING? Bachelor of Master's Degree in Robotica, Data Science, Computer Science, Electrical of Mechanical Engineering of aanverwante disciplines.

Voor meer info: https://in.harbour.space/remy-robotics-scholarship/ Of neem contact op met ivonne.schippers@harbour.space