Home News September in vogelvlucht (Dutch)

September in vogelvlucht (Dutch)

David van Erkelens
David van Erkelens
2015-10-10
Published at: 10-10-2015

Ah, september. Het mooie zomerweer ebt weg, de dagen worden langzaamaan korter en het studentenleven begint weer. Ook het bestuursleven is na twee maanden vakantie weer volop begonnen. En wat een maand was september! We begonnen dit collegejaar met twee topbarbecues georganiseerd door onze nieuwe barbecuecommissie, waarna het studeren echt kon beginnen.

Het leuke aan een nieuw collegejaar is toch het zien van de nieuwe gezichten bij via en op de studies. Ieder jaar probeer ik weer te voorspellen welke mensen we actief kunnen zien worden bij via, maar tot nu toe heb ik er altijd flink naast gezeten.

September was, hoe dan ook, een mooie maar drukke maand. Het deed mij dan ook goed deze maand af te kunnen sluiten met een awesome eerstejaarsweekend, waar iedereen zich fantastisch vermaakt heeft. Met een buslading of twee aan enthousiaste nieuwe studenten kwamen we aan in een gat in de buurt van Limburg, waar we een weekend hebben gehad dat zo episch was dat de naam "via" de buurtbewoners nog jaren zal achtervolgen!

Oh, en Maico en ik waren ook nog eens jarig, waarmee we een nog volwassener bestuur hebben gekregen! Al met al was september een topmaand, laten we van oktober ook een feest maken!