Home News ~ Commissieleden voor Congres 2016 gezocht ~ (Dutch)

~ Commissieleden voor Congres 2016 gezocht ~ (Dutch)

Maico Timmerman
Maico Timmerman
2015-08-11
Published at: 11-08-2015
Last modified at: 30-09-2015

Op zoek naar extra uitdaging komend collegejaar? De congrescommissie van 2016 gaat gevormd worden, en daarom kun je je tot 13 september (na de eerste twee collegeweken) aanmelden voor de commissie!

De congrescommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse congres van via; het is een dagprogramma gevuld met lezingen, workshops, een bedrijvenmarkt en meer. Ieder jaar heeft het congres een ander thema dat iets te maken heeft met IT. Afgelopen jaren waren dat bijvoorbeeld 'Fast and Limitless' over de nieuwste ontwikkelingen en toekomst van de IT, 'Interaction: controlling the machine' over mens-machine interactie en 'Yes, I agree' over privacy. De commissie bestaat uit ongeveer 6 mensen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de dag. Kort gezegd houdt dat dus in: het regelen van een thema, locatie, sprekers, promotie en kaartverkoop. Iedereen die iets IT gerelateerds aan de UvA doet mag zich aanmelden; dus of je nu PhD'er, beta-gamma'er, masterstudent Logic bent, of net bent begonnen met informatiekunde: je bent welkom om je aan te melden!

Maak je geen zorgen als je nog niet goed weet wat een congres organiseren precies inhoudt. Je leert een hele hoop bij en je kunt je op één of meerdere specifieke taken toeleggen: richt je je bijvoorbeeld graag op promotie en design, houd je je liever bezig met geldzaken, of ambieer je het voorzitten van de meetings? Je kunt zelf kiezen waar jij je graag mee bezig houdt! Als je je wilt aanmelden om te solliciteren en/of meer wilt weten, dan kan dat door een mailtje te sturen naar congres@svia.nl (je hoeft geen cv of motivatiebrief te schrijven). Je kunt natuurlijk ook eerst nog een kijkje nemen op de website www.awesomeit.nl.