Home

True managed hosting

hosting door True

True is een Nederlandse aanbieder van managed hostingomgevingen en digitale werkplekken. Sinds 2000 heeft True de ambitie om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken.

True wil niet de grootste worden, maar groots zijn. Groots in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en gepersonaliseerde werkplekdiensten op de meest efficiënte en plezierige manier.

Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T.

Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland, Nabuurs en KHNV.

Intensieve samenwerking met onze klanten

Voor op maat gemaakte hostingomgevingen en digitale werkplekken, kijken we onder andere naar de bezoekerstaantallen, ontwikkelprocessen, gebruikte technologieën en applicaties van de opdrachtgever en bekijken we mogelijke integraties om efficiënter doelen te behalen. We behalen het beste resultaat door een intensieve samenwerking tussen ontwikkelaars en systeembeheerders op operationeel niveau. True beschikt over een dedicated, proactieve supportafdeling die zelf trendanalyses opvolgt. Op de supportafdeling is er tevens een dedicated security-afdeling die mogelijke securitygevaren in kaart brengt en oplost.

Stagelopen of afstuderen bij True?

De beste hostingoplossingen bieden en de beste service verlenen, dat is belangrijk voor ons. En om dat te kunnen bereiken, zijn wij altijd op zoek naar de beste mensen die een passie hebben voor technologie, over analytische vaardigheden beschikken en een probleemoplossend vermogen hebben. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, afstudeerplek of parttime-job bij een uitdagend bedrijf met doorgroeimogelijkheden? True biedt jou die kans in een inspirerende werkomgeving in een collegiale en informele sfeer. Bekijk onze huidige stages, afstudeerprojecten en vacatures op werkenbijtrue.nl. Staat er niks passends tussen? Neem gerust contact met ons op en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Stuur een e-mail naar Melissa Uljevic op melissa.uljevic@true.nl.