Home

FOSDEM 2025

over 4 maanden
Fri. 31 Jan 2025 (17:00) - Sun. 02 Feb 2025 (17:00)

€25


Dit jaar gaan we weer naar FOSDEM! Dit tweedaagse congres zal plaatsvinden op 1 en 2 februari. FOSDEM is een Open-Source congres in Brussel waar een ruim scala aan talks en evenementen wordt aangeboden én het is helemaal gratis! Dit jaar zullen er meer dan 600 sprekers zijn. Kijk voor meer informatie over FOSDEM op de website.

Zoals vanouds heeft via een hotel geregeld waar jullie tegen een klein prijsje kunnen overnachten. We zullen op vrijdag 31 januari naar Brussel vertrekken en weer terug zijn op zondagavond 2 februari. Er zijn maar 20 plekken, dus meld je snel aan!

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer heen en terug. Het deel van de reis binnen Nederland kun je reizen met je OV-kaart. Voor het deel van de treinreis binnen België raden we je aan om een GoPass te kopen. Meer informatie over de precieze vertrektijden, de treinreis en de overnachting zal een week voor vertrek via de mail gestuurd worden.

Voor het vervoer in Brussel zelf, van het hotel naar de universiteit en vice versa, zitten OV-tickets voor twee dagen bij de prijs inbegrepen.

Als je mee gaat met deze activiteit kan het slim zijn om een kortlopende reisverzekering af te sluiten, dit moet vaak binnen een korte periode na boeking!

Er zijn 3 colloquiumpunten te verdienen met het bezoeken van FOSDEM.


Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Inloggen