Home

Amsterdam Universities Programming Contest

over 2 weken
Zaterdag 21 sep 10:00 - 18:00
VU

Gratis


Ben jij gepassioneerd door programmeren en vind je het leuk om uitdagende programmeerpuzzels op te lossen? Doe dan mee aan de Amsterdam Universities Programming Contest!

STORM en via organiseren met trots dit jaar samen de AUPC. Eerder bekend gestaan als de APC. Dit zijn de voorrondes van de grotere BAPC. Hierbij los je samen met je team (2-3 leden) zoveel mogelijk programmeervraagstukken op binnen een strakke tijdslimiet. Hiervoor gebruik je talen zoals Python, C, C++ en Java. Maar met slechts één laptop per team zal je slim de taken moeten verdelen!

De beste teams worden beloond met prijzen en krijgen de kans om door te gaan naar de BAPC: de Benelux Algorithm Programming Contest. Daar neemt jouw team het op tegen de beste teams van andere universiteiten in de Benelux! Dit jaar wordt de BAPC in Groningen georganiseerd. De beste teams van de BAPC mogen bovendien door naar NWERC, een internationale programmeerwedstrijd binnen Noordwest-Europa, die dit jaar plaatsvindt in Delft! De beste daarvan gaan zelfs door naar het EK.

Spelregels

Voor deze wedstrijd krijg je een laptop toegewezen, je mag deze dus niet zelf meenemen. Het is wel mogelijk om eigen hardware (zoals toetsenbord en muis) mee te nemen, deze worden door de jury gekeurd.

Verder is het ook toegestaan om een spiekbriefje mee te nemen, deze mag uit maximaal 25 kantjes bestaan, en zelfgeschreven of online gevonden zijn. Elk teamlid mag een kopie hiervan meenemen. Tijdens de wedstrijd zijn printers beschikbaar gesteld om code af te drukken, hier mag je gebruik van maken.

Zie https://2023.bapc.eu/contest/ voor meer informatie en de probleemsets van afgelopen jaren.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en meld je aan om je programmeer talenten te bewijzen!

Let op, maar 1 persoon hoeft je team aan te melden!


Je moet ingelogd zijn om je te registeren voor een activiteit.

Inloggen