Workshop Capgemini: Champions Software Day

in 1 month
Thursday 10 jun 13:00 - 15:30
TBA

Free


Aangezien het een workshop is, zullen er maar 30 inschrijvingen zijn

Wil je weten hoe het is om te werken als een Software Engineer bij een consultancy organisatie? Welke technologieën er gebruikt kunnen worden? Aan wat voor uitdagende projecten er gewerkt kunnen worden? En hoe je code levert van goede kwaliteit? Zijn dit dingen die jij jezelf afvraagt, dan is de Champions Software Day van Capgemini echt iets voor jou!

Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini en de afdeling ‘Custom Software Development’. Je ontdekt hoe het is om gave software te bouwen, en bij welke klanten je dit zou kunnen doen. Een van hun consultants geeft je alle ins-en-outs over het consultancy vak als software engineer en deelt alle fancy (en niet zo fancy) details. Daarna vertellen ze je alles over de programmeertalen waarmee zij werken en krijg je een beeld hoe zij technologie toepassen in de praktijk. Met deze informatie op zak gaan jullie aan de slag met een interactieve challenge zodat je het gevoel krijgt hoe het is om te werken als Software Engineer bij Capgemini. Hier is ook weer 1 colloquiumpunt te behalen. Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Geen zorgen, ze sluiten af met een Q&A waarin jij al je onbeantwoorde vragen aan hun kunt stellen.

Om deel te kunnen nemen aan de challenge is voorkennis van minimaal èèn van deze programmeertalen van belang: C++, Java, .NET.


You must be logged-in to register for an activity.

Sign in