Lecture Harvest: Docker in a practical case

in 5 days
Thursday 21 jan 17:00 - 18:00

Free


Op donderdag 21 januari neemt Marinus Geuze (CTO) je mee in de wereld van Docker aan de hand van een praktijkcasus. Centraal hierbij staat de ontwikkeling van een klantportaal bij 1 van onze klanten. We zullen toelichten welke rol Docker speelt in de realisatie van dit portaal en waarom en welke implementatie keuzes er zijn gemaakt. Waar zijn we tegenaan gelopen in de praktijk en wat zijn de do's and don'ts?

Met deze interactieve lezing geven we jou inzicht in wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een klantportaal m.b.v. Docker. Marinus deelt de opgedane ervaring met je en wat een succesvolle aanpak is gebleken! Wanneer de tijd het toelaat zullen we tijdens de lezing ook een hands-on demo geven.

Harvest is een Talent Incubator voor software en data talent. Wij helpen jou, als afgestudeerd talent, bij het versneld ontwikkelen van jouw potentie. Daarnaast adviseren we onze klanten om jouw toekomstige werkplek zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het resultaat is het realiseren van business impact. Ons ultieme doel is: Building the Tech Leaders of Tomorrow from the Graduates of Today.

For this lecture it is not necessary to register. The link will be published on this page at the beginning of the lecture.