Bestuursinteresseavond I (Dutch)

in 3 weeks
Wednesday 7 oct 18:00 - 20:00

Free


Volgend jaar in februari is het de tijd om een nieuw bestuur te kiezen! Heb jij interesse om deel uit te maken van bestuur 21, of zou jij er eerst iets meer over willen weten wat het bestuur nou eigenlijk doen? Kom dan langs op één van de bestuursinteresse-avonden op woensdag 7 oktober. Op dinsdag 13 oktober zal de andere plaatsvinden. Het huidige bestuur zal deze avond vertellen wat hun eigen functie inhoudt maar ook hoe het nou eigenlijk is als algemeen bestuurslid. Ook is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen die je hebt over bestuur. Ook is er ruimte om vragen te stellen die je hebt over bestuur en is er de kans om individueel met elk bestuurslid per functie in gesprek te gaan.

Het is de bedoeling dat je je opgeeft voor de avond waarop jij wilt komen zodat wij rekening kunnen houden met de maximale capaciteit van het lokaal. De bedoeling is dat de avond in het echt is op Science Park. Welk lokaal we hiervoor hebben wordt nog bekend gemaakt!

Je kan een email sturen naar baco@svia.nl, onze bestuursadviescommissie, om een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen als je interesse hebt om bestuur te worden.


You must be logged-in to register for an activity.

Sign in