Aanvragen (Dutch)

via heeft een aantal commissies die faciliteiten bieden. Zo kun je bijvoorbeeld een poster laten maken voor jouw evenement of invloed uitoefenen op het assortiment in de Kelder, onze verenigingskamer. Hieronder vind je een overzicht:

Marketingcommissie

De Marketingcommissie maakt posters en slides op aanvraag voor evenementen. Dit kun je doen door dit formulier in te vullen. Let wel dat je je aanvraag minimaal twee weken van tevoren moet doen, omdat de commissie anders niet genoeg tijd heeft om jouw poster op tijd te maken.

Foto's

via heeft een fotocommissie die ervoor zorgt dat belangrijke activiteiten mooi gedocumenteerd kunnen worden. De fotocommissie maakt op aanvraag foto's op evenementen. Als je hiervan gebruik wil maken, stuur dan een mailtje naar foto@svia.nl.

Kelder-bestelling en -assortiment

Als je iets nieuws wil zien in de kelder-verkoop, of heb je eten en drinken nodig voor jouw commissieactiviteit? Het heilige kelder@svia.nl adres is wat je nodig hebt! De Albert Heijn-bestelling wordt altijd op maandag gedaan, wees dus op tijd als je iets snel van de Appie nodig hebt.

Bar/Brainwave

De Brainwave, de universiteitsbar op de begane grond, kun je reserveren voor evenementen. Voor 17:00 is de Brainwave een openbare studieruimte en dient de reservering via de UvA te lopen. Hiervoor kun je terecht bij de bibliotheek op de eerste verdieping, of je kunt een mailtje sturen naar sciencelib-science@uva.nl. Na 17:00 valt de brainwave onder het beheer van Stichting Brainwave. Als je vanuit via de Brainwave wil reserveren, kun je een mailtje sturen naar onze vicevoorzitter (bestuurslid van stichting Brainwave FNWI) op vicevoorzitter@svia.nl.

Vervoerie

Wanneer u de Vervoerie nodig heeft om een reis te regelen kunt u een verzoekie indienen. Dat doet u hier.