Ynformed

Ynformed: hét data science-bureau van Nederland

Ynformed is één van de eerste data science-bureaus in Nederland. Wij beschouwen data als dé bron voor waardeontwikkeling. Het is onze missie om organisaties te helpen deze bron optimaal te benutten en te vertalen in waardevolle (real-time) inzichten en voorspellingen. We zetten data science in voor maatschappelijke opgaven in onder andere de zorg, bij waterschappen, bij veiligheidsregio's en bij toezicht & handhavingsorganisaties.

Ons team bestaat uit data scientists, data engineers en data consultants. We beschikken over state-of-the-art__ _kennis, over de laatste _machine learning-technieken en over de kennis en vaardigheden om toepassingen te implementeren. Die combinatie maakt ons uniek in onze branche.

"We vinden het belangrijk om met onze oplossingen maatschappelijke impact te hebben." Jaring Hiemstra – Ynformed

Data science-toepassingen, van vraagstuk naar oplossing

Data science is één ding, het daadwerkelijk toepassen ervan is minstens zo belangrijk. Onze data scientists, data engineers en data consultants zorgen er gezamenlijk voor dat het juiste resultaat wordt bereikt: een structurele oplossing. Bekijk deze video waarin één van onze klanten uitlegt hoe data science leidt tot andere werkwijzen en innovatie.

Bij ons werken of afstuderen?

Word onderdeel van een team experts. Bij ons werken de beste data scientists, data engineers en data consultants van Nederland. Wij blijven up-to-date door ons bezig te houden met de nieuwste ontwikkelingen in ons veld. We leren van elkaar en met elkaar tijdens onze nerdsessies, (mentale) bootcamps en meet-ups. Daarnaast bezoeken we geregeld interessante (internationale) congressen. Zo blijft onze kennis state-of-the-art.

Bij ons lever je als afstudeerder een implementeerbare oplossing voor één van onze opdrachtgevers. Als afstudeerder ben je onderdeel van ons team en werk je één op één samen met een van onze projectleiders. Je draait gedurende je afstudeeronderzoek mee in onze organisatie en zo neem je onder andere deel aan onze wekelijkse start-up. Onze ervaring is dat dit een succesformule is: onze afstudeerders behalen excellente resultaten. Afhankelijk van je onderzoek ontvang je bij ons een prima stage- en reiskostenvergoeding.

Wil je meer informatie? Kijk op onze site voor de laatste afstudeeropdrachten en vacatures: https://www.ynformed.nl/werken-bij-ynformed/#vacatures