Afstuderen in de IT?

Studeer je Software Engineering of Computer Science, met belangstelling voor Java en/of mobile development en wil je een onvergetelijke afstudeeropdracht tussen creatieve en motiverende professionals die je graag helpen om je opdracht tot een succes te maken? Stuur dan een e-mail naar hr@ximedes.com of bel 088-248 1632 om de mogelijkheden te bespreken.

Je afstudeeropdracht bij Ximedes zou in ieder geval eentje van betekenis worden, want hier gaat het om een opdracht waarvan het resultaat ook daadwerkelijk in de praktijk in gebruik wordt genomen. Geen oefentraject dus waarvan het resultaat in de prullenbak verdwijnt.

De daadwerkelijke inhoud van je afstudeeropdracht wordt samen met jou en waar nodig je school/studiebegeleider samengesteld tot een voor jou passende en interessante opdracht. Als afstudeerder word je volwaardig opgenomen in het ontwikkelteam en ben je ook welkom bij onze bedrijfsbijeenkomsten, meetups, chats en tunings, borrels en uitjes. Natuurlijk krijg je een eerlijke stagevergoeding. En een mooi afgeronde afstudeeropdracht is een prima opstap voor een mooie vaste baan na je studie.

Over Ximedes

Ximedes is een software ontwikkelbedrijf in Haarlem waar met name bedrijfskritische transactionele internetoplossingen worden ontworpen, gebouwd, onderhouden en gehost. Ximedes heeft als missie om technisch complexe en uitdagende en maatschappelijk relevante softwareprojecten te draaien met creatieve, nieuwsgierige professionals. We maken bijvoorbeeld mobile payments solutions, mobile ticketing, secure transactions and wallets. Onze mensen zijn betrokken bij de ontwikkeling van Tikkie.

Onze klanten, vaak innovatieve Fintech bedrijven, OV bedrijven, onderwijsinstellingen en industrie, stellen hoge eisen aan kwaliteit en beveiliging, net als wijzelf. Onze klantenkring buiten Nederland groeit in Europa, met name in Duitsland en Groot Brittannië. Er werken bij Ximedes zo 80 hoogopgeleide professionals, waarvan een deel bij de klant. We hebben een platte en open organisatie met veel vrijheden voor zelfsturende teams. De sfeer is prettig en informeel, de omgeving is inspirerend We hebben een prachtig kantoor in Haarlem en in Novi Sad, Servië.

Passie voor ons werk en leren van elkaar is wat ons bindt. We doen aan kennisdeling, bijvoorbeeld door lunchsessies, waarin we elkaar informeren over nieuwe technologieën en projecten.

Kijk ook eens op www.ximedes.com