English | Nederlands | Help | Report a bug | FB groep | Privacybeleid

Titel

Contract

Bedrijf


Matrixian Data Science Traineeship

Matrixian Data Science Traineeship


Matrixian Group

Data Science Traineeship

Geef jouw carrière een kickstart

Data Science: we komen er elke dag ons bed voor uit. De kennis die wij de afgelopen tien jaar hebben opgedaan, delen we graag met je. Hoe? Wat dacht je van een traineeship van een jaar! Een pittig en uitgebalanceerd programma, gericht op de praktijk in verschillende sectoren. 

FULL-TIME - AMSTERDAM

Goed getraind op weg naar later\ Tijdens een intensieve trainingsperiode bij ons op kantoor, stomen we je klaar voor het echte werk bij een van onze toonaangevende klanten. Vanaf dat moment ben je een officiële Matrixian Data Science Trainee. Je werkt vier dagen per week op locatie, en op dag vijf houd je bij ons je kennis up-to-date door middel van aanvullende trainingen. Ons ultieme doel: binnen een jaar een volwaardige Data Scientist van je maken; een technische én persoonlijke aanwinst voor elk bedrijf. Een carrière lang!

It's all in the mix\ Als trainee werk je samen met professionals. Mensen van wie jij veel opsteekt, maar die ook van jou willen leren. Het is dus zeker niet de bedoeling dat je twaalf maanden met je laptop in een hoekje gaat zitten. Naast statistische vaardigheden, programmeer- en databasekennis, focussen we sterk op je persoonlijke leertraject. Matrixian Group gelooft namelijk in een mix van hard en soft skills: presteren op inhoud, excelleren op persoonlijkheid. Daarom krijg je een eigen Talent Development Manager die je helpt om je vakkennis goed te combineren met alle vaardigheden die de datawereld van je vraagt.

Ben jij geschikt?\ Benieuwd of je in aanmerking komt? Check je profiel.

Je bent niet zo lang geleden op wo-niveau afgestudeerd, of bent dat binnenkort in een van volgende studies, of een vergelijkbare richting:

 • Data- of computer sciences

 • Kunstmatige intelligentie

 • Informatica

 • Econometrie

 • Wiskunde

 • Kwantitatieve discipline in bijvoorbeeld de Sociale wetenschap*

* Ook andere studierichtingen kunnen aansluiten bij ons programma. Neem gerust contact op als je daar vragen over hebt.

Je hebt daarnaast maximaal één jaar werkervaring en wilt je graag verder ontwikkelen tot een volleerd data scientist. Je Nederlands en Engels zijn perfect. Kom je niet uit Nederland? Geen probleem, maar je moet wel een vergunning hebben om hier te mogen werken. Heb je vragen of twijfel je misschien over je studieachtergrond? Neem gerust contact op. Interesse? Mooi, meld je hieronder meteen aan!

**Waarom aanmelden?

**

Een Data Science Traineeship via Matrixian Group biedt je veel voordelen. Tijdens het traject zelf, maar ook voor de rest van je loopbaan. Naast technische kennis, verwerf je bijvoorbeeld ook de onmisbare 'zachtere' competenties die jou een completere data scientist maken. Zo leer je veel over de specifieke eigenschappen van data in verschillende sectoren, en hoe bedrijfsprocesen werken.

Kortom: je ontwikkelt een sterke 'business sense' die je breed inzetbaar en dus gewild maakt. Dat zul je vanzelf merken, want kijk niet raar op als een van onze klanten je direct na je traineeship een mooi aanbod doet. En een carrière bij Matrixian Group zou natuurlijk ook zomaar kunnen. Maar dat zien we later wel. Hoe dan ook: je aanmelding is een leuke, leerzame en slimme investering in je toekomst!

Je kansen op een rij

 • Leren én verdienen; bij de start van je trainingsprogramma krijgt je meteen salaris.

 • Een nuttige sprint tussen studie en werk; ervaring die je zonder deze shortcut niet opdoet.

 • Een kickstart voor je carrière; in één jaar minimaal twee mooie bedrijven op je cv.

 • Een kennisbank om te plunderen; vrij toegang tot eerdere Data Science-cases en -opdrachten.

 • Voorsprong; je bent altijd eerder op de hoogte van de nieuwste data-trends en -ontwikkelingen.

 • Het maximale uit een jaar halen; mooie opdrachten voor leuke klanten in boeiende branches.

 • Hard werken in een open cultuur; goede teamspirit en leuke activiteiten, zoals borrels en events.

Zie ook:  https://www.matrixiangroup.com/data-science-traineeship/


Consultant Software Kwaliteit

Consultant Software Kwaliteit


De functie

Interesse in het vak, de klant en de maatschappij: dat is wat KPMG'ers kenmerkt. Deze brede belangstelling is doorslaggevend voor de kwaliteit van al onze diensten. Maar ook voor de ontwikkeling van onze mensen. Bij KPMG Digital Enablement kun je een volgende carrièrestap maken.

KPMG Digital Enablement ondersteunt grote (inter-)nationale en kleinere organisaties en instellingen met een breed scala aan adviesdiensten op het gebied van ICT. Onze ruim driehonderd medewerkers bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik van informatie en IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan verder te verhogen. Voor de unit Digital Enablement in Amstelveen zoeken we consultants die onze dienstverlening op het gebied van softwarekwaliteit verder kunnen uitbouwen.

Je werkt voor klanten die de kwaliteit van hun softwareprojecten en --producten, al dan niet uitbesteed, willen verbeteren. Je werkt voor diverse klanten in vrijwel alle marktsegmenten, met een focus op het overheidssegment en de financiële dienstverlening. Ondanks de diversiteit is er één aspect dat al onze klanten bind: ze verwachten hoogstaande dienstverlening.

Samen met je collega's vorm je de top van dit marktsegment. We beheersen daarbij het gehele ontwikkeltraject, van architectuur, ontwerp, bouw, test, implementatie, onderhoud en beheer. Digital Enablement wil daadwerkelijk verbeteringen voor haar klanten realiseren, waarbij innovatie een belangrijke rol speelt. 

Bepaal hoe jouw carrière er uit ziet binnen KPMG

Binnen KPMG werk je vaak in multidisciplinaire teams met collega's van andere afdelingen. Hierdoor wordt je niet alleen uitgedaagd op je eigen vakgebied, maar combineer je verschillende expertises om tot oplossingen te komen die echt het verschil maken. Als consultant binnen KPMG heb je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels een opleidingsprogramma alsmede door certificeringstrajecten, cursussen en trainingen. Daarnaast word je tijdens je gehele carrière begeleid door een development manager die met jou samen kijkt hoe jij je verder wilt ontwikkelen.

Kies je ervoor om jezelf breed te ontwikkelen tot allround consultant, of ben jij als specialist de drijvende kracht achter het succes van een nieuw ontwikkelde applicatie en wil je als zodanig binnen de markt worden herkend? Hoe jouw carrière er uitziet binnen KPMG bepaal je zelf.

Het profiel

Je hebt een afgeronde academische of HBO opleiding in een exacte richting, zoals Informatica of Natuurkunde. Je voelt je thuis in de wereld van de Informatie Technologie en ziet het als een uitdaging om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het IT landschap bij onze klanten.

Je bent een zelflerende, resultaatgerichte, kritische en ondernemende professional die zich graag verder wil ontwikkelen en die geïnteresseerd is in het verder uitbouwen van onze dienstverlening. Analytisch denkvermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden en een hoog kwaliteitsbewustzijn.

Je schrikt niet terug voor de technische en inhoudelijke aspecten van IT, zoals performance testing, source code review en diepgaande analyse van IT infrastructuur. Kennis van moderne talen als JAVA, .NET, Python en/of PHP is een pre, evenals kennis van software kwaliteit standaarden (e.g. ISO 25010) en tooling (JMeter, Sonar, Fortify, etc.).

Je bent ambitieus met ca. 1-3 jaar ervaring en je wilt verder groeien in de functie en de organisatie. Niet alleen ben je iemand die leergierig is en initiatiefrijk kansen creëert, maar ook iemand die mensgericht, betrouwbaar en doortastend te werk gaat. Integriteit, persoonlijke geloofwaardigheid, 'rechte rug' zijn daarnaast belangrijke persoonlijke kenmerken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. 

Ons aanbod

Optelsom van Talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega's. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega's, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en smartphone van KPMG
 • Onkostenvergoeding en variabele beloning
 • Premievrij pensioen
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
 • Alle KPMG'ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.
 • Veel leuke activiteiten, zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, skivakantie met collega's en andere activiteiten met het directe team.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG!

Ben jij die technische en ondernemende consultant met wie iedereen graag samenwerkt? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, markten en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie en solliciteren

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

 Solliciteer


‘Full stack’ Digital Advisory Consultant

‘Full stack’ Digital Advisory Consultant


De functie

Heb jij een technische achtergrond en draag je graag bij aan de digitale transformatie van (middel) grote organisaties? Ben jij iemand die klanten het verschil kan uitleggen tussen hybrid-cloud en multi-cloud en kan adviseren of de nieuwe microservices architectuur en DevOps teams een goed idee is? Houd jij van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende baan op het snijvlak van Business, Development en IT advies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De digitale agenda beïnvloedt binnen alle bedrijven de manier waarop zaken worden gedaan. Bedrijven die de waarde uit technologie weten te kapitaliseren lopen steeds verder voorop ten opzicht van de bedrijven die achterblijven op deze agenda.

KPMG is een toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van Technologie en IT-advies. Als geen ander weten wij in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Cloud, IT-architectuur en DevOps. Wij bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik en de inzet van IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan waar nodig verder te verbeteren. Ons doel is het realiseren van daadwerkelijk tastbare verbeteringen voor onze klanten, waarbij innovatie, kwaliteit en onze onafhankelijke dienstverlening een belangrijke rol spelen.

Als 'Full stack' Digital Advisory Consultant maak je onderdeel uit van een dynamisch en multidisciplinair team en werk je aan zeer gevarieerde projecten. Jij kunt jouw technische kennis inzetten om klanten te adviseren over complexe vraagstukken. Zo ondersteunen wij beursgenoteerde organisaties met de transitie naar Cloud, voeren wij reviews uit op de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijfskritische systemen tot gehele IT omgevingen en datacenters. Ook ga je bijvoorbeeld aan de slag met het opstellen van technologiestrategieën en roadmaps en begeleidt integraties en separaties van bedrijven op technologisch vlak. Het is een greep uit de vele diverse opdrachten welke wij voor grote organisaties uitvoeren, in zowel binnen- als buitenland.

Het team van KPMG Digital Advisory kenmerkt zicht door jonge, enthousiaste en ambitieuze professionals die jou begeleiden om jezelf te ontwikkelen. Wij onderscheiden ons door opdrachten uit te voeren die bijzonder complex van aard zijn en veel impact hebben binnen maar ook buiten de organisatie. Hierbij komt het regelmatig voor dat we innovatieve oplossingen aandragen die niet altijd voor de hand liggen. Voor ons team zijn we op zoek naar adviseurs die een rol willen spelen in de advisering en in de uitvoering van complexe IT gerelateerde opdrachten. Spreekt een adviesopdracht als het (mede) formuleren van de business en IT veranderingen van organisaties naar aanleiding van grote digitale transformaties in de omgeving van onze klanten jou aan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Het profiel

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een exacte richting zoals Software Engineering, Technische Bedrijfskunde, Computer Science of Applied Mathematics.
 • Je leert graag nieuwe concepten en technologieën om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, professioneel kritisch en initiatiefrijk.
 • Analytisch denkvermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je hebt kennis van Cloud concepten en beheerst een of meerdere programmeer talen evenals basis kennis van netwerk technologieën en IT Infrastructuur.
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
 • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Ben jij er klaar voor en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan van je horen!

Ons aanbod

Optelsom van Talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega's. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega's, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en smartphone van KPMG
 • Onkostenvergoeding en variabele beloning
 • Premievrij pensioen
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
 • Alle KPMG'ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

 Solliciteer


Consultant Software Development

Consultant Software Development


De functie

Ben jij technology minded en draag je graag bij aan de ontwikkeling en inzet van software binnen complexe bedrijfsprocessen bij onze klanten? Houd je van afwisseling en ben je op zoek naar een uitdagende baan waar IT en Business nauw samenwerken in agile softwareontwikkeltrajecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

KPMG is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van IT-advies en --ontwikkeling en implementatie. Als geen ander weten wij in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. (mobile) web-technology, software development en continuous integration. Wij bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik en de inzet van IT mogelijk te maken, te optimaliseren en de effectiviteit ervan te verbeteren. Daarbij realiseren we daadwerkelijk werkende oplossingen voor onze klanten.

Werk aan verschillende projecten en maak het verschil bij onze klanten!

Als Software Development Consultant Digital Enablement maak je onderdeel uit van een jong en dynamisch team van designers, ontwikkelaars, testers, ScrumMasters en adviseurs die samenwerken aan zeer gevarieerde projecten voor zowel grotere (inter)nationale als kleinere organisaties.\ Daarbij kun je denken aan:

 • Het ontwikkelen van een authenticatievoorziening binnen de onderwijsketen die miljoenen keren per jaar wordt bevraagd;
 • Het ontwikkelen van een mobiele app die inzicht geeft in de financiële prestaties van productielocaties van een grote industriële onderneming;
 • De implementatie van een flexibel platform voor de afhandeling van complexe dossiers en het doorrekenen van uit te keren vergoedingen;
 • De realisatie van prototypes voor een grote gemeente waarbij we maatschappelijk relevante toepassingen bedenken op basis van de beschikbare data;
 • Het herinrichten van een softwareontwikkelingsafdeling en ondersteuning bij de implementatie van agile werken, Continuous Delivery / Continuous Integration en DevOps
 • Het adviseren van (internationale) klanten op het gebied van softwarekwaliteit en/of softwarearchitectuur. 

Waar mogelijk werken we agile (Scrum) en zetten we state-of-the-art technologie in. Als experts binnen ons domein hebben we continu oog voor kwaliteit van het eindproduct, of dit nu broncode, een werkende app, het realiseren van een goede gebruikerservaring of een advies is.

Bepaal hoe jouw carriere er uit ziet binnen KPMG

Binnen KPMG werk je vaak in multidisciplinaire teams met collega's van andere afdelingen. Hierdoor wordt je niet alleen uitgedaagd op je eigen vakgebied, maar combineer je verschillende expertises om tot oplossingen te komen die echt het verschil maken. Als consultant binnen KPMG heb je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels een opleidingsprogramma alsmede door certificeringstrajecten, cursussen en trainingen. Daarnaast word je tijdens je gehele carrière begeleid door een development manager die met jou samen kijkt hoe jij je verder wilt ontwikkelen.

Kies je ervoor om jezelf breed te ontwikkelen tot allround consultant, of ben jij als specialist de drijvende kracht achter het succes van een nieuw ontwikkelde applicatie en wil je als zodanig binnen de markt worden herkend? Hoe jouw carrière er uitziet binnen KPMG bepaal je zelf.

Onze collega Thomas ging je voor

Wil je een indruk krijgen hoe jouw dag er uit kan komen te zien? Lees dan het verhaal van Thomas!

Het profiel

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een universitaire opleiding in een exacte richting met een IT-component. HBO-Bachelors met een IT-opleiding zijn ook uitgenodigd om te solliciteren. Daarnaast combineer je jouw analytisch denkvermogen met goede communicatieve vaardigheden. Verder:

 • Je hebt grote interesse in nieuwe technologie en hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen als ontwikkelaar
 • Kennis in en ervaring met Java, C#, PHP, Python, SQL, Javascript, HTML5, CSS3 is een pré.
 • Je bent ambitieus, klant- en resultaatgericht, leergierig en initiatiefrijk.
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
 • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
 • Voor ons werk in een internationale omgeving is een goede Engelse spreekvaardigheid van belang.

Ons aanbod

Optelsom van Talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega's. Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voorgegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega's, maar worden vaak ook je vrienden.

Naast een uitstekend salaris kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop en smartphone van KPMG
 • Onkostenvergoeding en variabele beloning
 • Premievrij pensioen
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
 • Alle KPMG'ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken.
 • Veel leuke activiteiten, zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, skivakantie met collega's en andere activiteiten met het directe team.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG!

Ben jij die technische en ondernemende consultant met wie iedereen graag samenwerkt? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, markten en overheden? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie en solliciteren

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

 Solliciteer


.NET Ontwikkelaar Amsterdam

.NET Ontwikkelaar Amsterdam


.NET ontwikkelaar Amsterdam

Jij zorgt voor ontwikkeling

Locatie: Amsterdam

Niveau: HBO / WO

Dienstverband: 40 uur per week

Jouw baan

Complexe software ontwikkelen: dat is jouw ding! Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij fanatieke junior en senior .Net Ontwikkelaars die met de laatste Microsoft-tools en -technieken willen werken. Jij bent gemotiveerd en draagt graag verantwoordelijkheid voor je 'eigen' software, die wordt ingezet in ziekenhuizen door heel Nederland.

Jouw team

Je zit op ons hoofdkantoor in Amsterdam in een van de teams van onze afdeling Research & Development. Elk team richt zich op een of meerdere aandachtsgebieden. Afgestemd op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en ambities kiezen wij welk team het beste bij jou past. Wat de keuze ook wordt: je komt terecht in een warm bad, waarin een informele sfeer en een goede samenwerking centraal staan. Het barst van de experts om je heen om mee te sparren

Jouw werkdag

Tijdens de scrum steken jij en je teamgenoten de koppen even bij elkaar. Wie is waar mee bezig en waar liggen ieders knelpunten? Na afloop stort je je op jouw hoofdtaak voor de komende periode: het ontwikkelen van een gloednieuwe module binnen HiX. Tussen de middag haal je snel een broodje, waarna je met een collega-ontwikkelaar bespreekt hoe hij het framework voor zijn oplossing heeft gefinetuned. Dit wordt iets gaafs!

Wat bied jij?

• HBO- of WO-niveau

•Affiniteit met ICT

•Zelfstandig en daadkrachtig

•Analytisch inzicht

•Communicatief vaardig

•Servicegericht

•Geen '9-17 mentaliteit'

•Affiniteit met de gezondheidszorg

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

• Een aantrekkelijk salaris

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

• Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden

• Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden

• Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

• Gebruik van sportschool, inclusief personal trainer

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een cv en een motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. We selecteren jou en nodigen je uit voor een gesprek met de teamleider van jouw afdeling. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een mooi contractvoorstel. Tot snel!


Mobile App Developer

Mobile App Developer


Mobile App Developer

Jij zorgt voor apps in de zorg

Locatie: Amsterdam

Niveau: HBO / WO

Dienstverband: 40 uur

Ons ontwikkelteam Mobile App in Amsterdam zoekt een fanatieke collega. Heb jij passie voor app development? Werk je graag met de nieuwste technieken én ben je creatief? Dan zij wij op zoek naar jou!

Jouw baan

Spannende tijden zijn aangebroken voor jou en je collega's. De eerste Mobile App is 'live' en de volgende is al in de maak. Daarvoor kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken. Door jouw hands-on mentaliteit, eigenwijsheid en technisch inzicht kun je nauwkeurig herbruikbare software schrijven. Die software sluit naadloos aan op onze 'back end', HiX, onze ICT-totaaloplossing voor de zorg. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe toepassingen die de zorg toegankelijker en efficiënter maken. Dit doe je met de nieuwste versie van Visual Studio, inclusief Xamarin.

Jouw team

Je komt in een team dat verspreid is over de vestigingen Amsterdam & Heerenveen. Jij werkt vanuit de Crystal Tower in Amsterdam, maar spreekt regelmatig met collega's van andere vestigingen af. De gemiddelde leeftijd van je Mobile App ontwikkelteam is 28 jaar. Samen hebben jullie ontzettend veel kennis op het gebied van app development. Je kunt je collega's dus altijd gebruiken als sparringpartner.

Jouw werkdag

Direct na de wekelijkse stand-up bel je je collega: hoe gaat het in het ziekenhuis? Weer een ziekenhuis neemt vandaag de app in gebruik die jij hebt mede-ontwikkeld en jij staat paraat om hem gegarandeerd up-and-running te houden. Vanmiddag heb je een online meeting met je collega's om te bespreken hoe de implementatie van onze nieuwe authenticatiemethodes via vingerafdrukken en irisscans vordert. Gaaf om aan mee te werken! Maar nu eerst een luchtje scheppen en een broodje gezond halen.

Wat bied jij?

• HBO-/WO- werk- en denkniveau

• Je kunt concept vertalen in functionele software-architectuur

• Flexibiliteit en collegialiteit

• Enthousiasme en interesse in mobiele toepassingen in de zorg

• Interesse in de nieuwste ontwikkeltechnieken

• Ervaring met security technieken is een pre

• Kennis van de volgende technieken is een pre:

o C# / XAML

o Xamarin Forms

o Universal (W10)

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

• Een aantrekkelijk salaris

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

• Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden

• Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden

• Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een cv en een motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. We selecteren jou en nodigen je uit voor een gesprek met de teamleider van jouw afdeling. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een mooi contractvoorstel. Tot snel!


.Net Ontwikkelaar Datawarehouse

.Net Ontwikkelaar Datawarehouse


.Net Ontwikkelaar Datawarehouse

Jij zorgt voor het modernste framework

Locatie: Amsterdam

Niveau: HBO, WO

Dienstverband: 40 uur per week

Bouw jij graag mee aan de nieuwe generatie van het datawarehouse-framework voor de zorg? En kent programmeren in C# geen geheimen voor jou? Dan pas jij perfect in ons team in Amsterdam. We bieden jou de kans om complexe uitdagingen op te lossen en te werken met de nieuwste technieken.

Jouw baan

Zorgprofessionals nemen belangrijke beslissingen op basis van data uit ons datawarehouse. Als .Net Ontwikkelaar Datawarehouse ontwikkel jij een nieuwe generatie van het achterliggende framework. Je werkt dagelijks met zeer grote en complexe datasets en krijgt te maken met uitdagende issues, waarbij diepgaand onderzoek nodig is. Je faciliteert de ETL, ontwikkelt in C# en werkt met diverse Microsoft-technologieën zoals SSIS, SSRS en SSAS. Om verbeteringen door te voeren heb je contact met ontwikkelaars van andere afdelingen. Heeft iemand steun nodig bij het inrichten van de ETL? Of bij het beantwoorden van supportvragen en de optimalisatie van query's? Dan breng jij je expertise in.

Jouw team

Je versterkt een team van 25 mensen, waarvan 5 ontwikkelaars, een datawarehouse-architect en je teamleider. Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar is dit jonge team uiterst vakkundig en boordevol ervaring. Een van je directe collega's is zelfs een gecertificeerd Microsoft Trainer op het gebied van BI. Als je het leuk vindt, kun je zo nu en dan na werktijd aansluiten bij sociale activiteiten met je collega's. Niets moet, (bijna) alles mag.

Jouw werkdag

Welk fonkelnieuw framework ga je voor ons toekomstige datawarehouse ontwikkelen? Na twee gitzwarte koppen koffie bruis je van de energie om daarmee aan de slag te gaan. Je inspiratie gebruik je ook om onze huidige datawarehouse-oplossing verder te verbeteren. Na de lunch schuift een van onze consultants bij je aan om zich te laten bijpraten over de nieuwe functionaliteiten die je hiervoor onlangs hebt ontwikkeld.

Wat bied jij?

• Ervaring met programmeertaal C#

• Ervaring met MS SQL server en het schrijven en analyseren van T-SQL query's

• Ervaring met object oriented programming en design patterns en practises zoals SOLID

• Ervaring met datewarehouse-technologieën, data mining en/of big data analytics is een pré. Je wil hierover meer leren en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op dit gebied

• Ervaring met SSRS, SSAS, SSIS is een pré

• Sterk ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen

• Je bent positief ingesteld

• Je bent een teamspeler

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

• Een aantrekkelijk salaris

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

• Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden

• Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden

• Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een cv en een motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. We selecteren jou en nodigen je uit voor een gesprek met de teamleider van jouw afdeling. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een mooi contractvoorstel. Tot snel!


Junior C++ developer

Junior C++ developer


Junior C++ developer

Ter versterking van ons Research & Development team is Copernica per direct op zoek naar een talentvolle C++ back-end developer die aan het begin staat van zijn/haar carrière. Naast dat je C++ beheerst is het voor deze functie handig als je ook met PHP en JavaScript uit de voeten kan, omdat in onze code diverse bridges tussen C++, PHP en Javascript worden gebruikt.

Als junior C++ developer ben je onderdeel van een snel groeiend team en ben je omringd door zowel ervaren collega's als andere junior-collega's, allen met een passie voor techniek. Je werkt mee aan software waarbij TCP/IP netwerken (socket calls), multi-threading, databases (zowel SQL als NoSQL) en message queues centraal staan. Je helpt met het implementeren van RFC's zoals we ook bijvoorbeeld HTTP, SMTP, DNS en MIME protocollen hebben geïmplementeerd. Je schrijft software voor het verwerken van data waarbij je gebruik kan maken van ons zelf ontwikkeld MapReduce platform. Of, je schrijft een PHP extensie met behulp van onze PHP-CPP library, zodat onze PHP code in de webinterface gebruik kan maken van onze C++ libraries. Je ontwikkelt voornamelijk in C++11. Dit doe je in een Linux (Ubuntu) omgeving.  

Omdat wij veel belang hechten aan kwalitatief goede code besteden wij veel aandacht aan het review-proces. Hierdoor ontvang je snel feedback van je senior collega's waardoor je in staat bent om jezelf snel en goed te ontwikkelen. In deze functie is het belangrijk dat je, naast het schrijven van uitstekende code, in staat bent om je vaardigheden goed toe te passen in een commerciële context. Wil je meer weten over wij onze code schrijven? Kijk dan gerust eens naar onze opensource projecten op onze Github.

Wat ga je doen?

 • Het ontwikkelen van nieuwe/bestaande functionaliteiten van onze producten.
 • Ondersteunen bij het implementeren van RFC's.
 • Software schrijven voor het verwerken van data.
 • Het oplossen van klant gerapporteerde bugs.
 • Het bijwerken van documentatie.

Wie ben jij?

De ideale kandidaat:

 • Beschikt over een goede basisbeheersing van C++ (11) (OOP).
 • Heeft ervaring en/of affiniteit in programmeren met PHP en/of Javascript  (OOP).
 • Is in staat om gestructureerde code te schrijven die gemakkelijk te lezen te onderhouden is.
 • Heeft ervaring en/of affiniteit in het werken met Linux (Ubuntu).
 • Is in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting.
 • Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.

______________

Junior C++ developer

Copernica is looking for a talented C++ back-end developer who is at the start of his / her career. Besides good C++ skills,  it is useful for this function if you can also use PHP and JavaScript, because in our code several bridges between C++, PHP and Javascript are used.

As a junior C++ developer you are part of a fast growing team and you are surrounded by both, experienced colleagues and, other junior colleagues, all with a passion for technology. You work on software that focuses on TCP / IP networks (socket calls), multi-threading, databases (both SQL and NoSQL) and message queues. You help with the implementation of RFC' as we have implemented for example HTTP, SMTP, DNS and MIME protocols. You write software for data processing where you can use our self-developed MapReduce platform. Or, you write a PHP extension using our PHP-CPP library, so that our PHP code in the web interface can use our C++ libraries. You mainly develop in C++ 11. You do this in a Linux (Ubuntu) environment.

Because we consider the quality of our code as highly important, we pay a lot of attention to the review process. This allows you to receive good feedback from your senior colleagues so that you are able to develop yourself quickly. In this function it is important that, in addition to writing excellent code, you are able to apply your skills properly in a commercial context. Would you like to know more about writing our code? Take a look at our open source projects on our Github\ \ What are you going to do?

 • Developing new/existing functionalities of our products.
 • Support the implementation RFCs.
 • Writing software for processing data.
 • Resolving customer reported bugs.
 • Updating documentation.

Who are you?

The ideal candidate:

 • Has good basic C++ (11) (OOP) skills.
 • Has experience and / or affinity in programming with PHP and / or Javascript (OOP).
 • Is able to write structured code that is easy to maintain.
 • Has experience and / or affinity in working with Linux (Ubuntu).
 • Is in possession of a completed university degree, bachelor or master, preferably in a technical direction.
 • Masters the Dutch and /or English language excellent in both word and writing.


Junior Positie


Profiel

Copernica is op zoek naar studenten die op het punt staan om met hun carrière te beginnen. Ben je (bijna) klaar met je universitaire opleiding? Dan kan Copernica een goede start voor je zijn.

Wat ga je doen?

Binnen Copernica is er veel ruimte om je te ontwikkelen als developer maar ook als support engineer. Speel jij graag met grote hoeveelheden data, heb je enige ervaring met MySQL || MongoDB en wil je graag bij een software bedrijf werken? Stuur ons dan een e-mail.

Wat hebben wij te bieden?

We hebben zeer uitdagende projecten maar wij kunnen je ook de kans geven om jezelf verder te ontwikkelen. We hebben genoeg producten, collega’s, data, gebruikers en financiële middelen om mee te werken en waarmee je jezelf in kunt ontwikkelen. Om je hierin wegwijs te maken kunnen we je een mentor geven. Hij of zij kan je met van alles helpen en zal altijd open staan voor vragen.

Uiteraard bieden we je een competitief salaris en daarnaast vergoeden we je reiskosten volledig. Wij hebben zeer ruime werkplekken en het beste uitzicht van Amsterdam. We hebben verder legendarische bedrijfsuitjes, een prachtige skylounge, en een goed gevulde open bar.

 • Uitstekend salaris, een snelle laptop en een goede pensioenregeling;
 • Een internationaal team van jonge professionals;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vers fruit;
 • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen ideeën;
 • Volledige vergoeding van reiskosten;
 • Een informele werksfeer;
 • Ruim gefaciliteerde werkplek, met een prachtig uitzicht over het IJ, op 400 meter van Amsterdam CS.

Het kantoor heeft een mooie locatie, al is ons uitzicht soms verpest door ontzaglijk grote cruise schepen. Normaliter is het uitzicht zeer goed.


Graduate SoftwareDeveloper

Graduate SoftwareDeveloper


Do you envisage yourself working in a company that is at the cutting edge of technology, running a global network with thousands of high performance, low latency applications, dealing with petabytes of data every day? Would you like to work in a highly-skilled, passionate and driven environment where there is a high degree of freedom, responsibility and reward? Then you might be our new Graduate Software Developer!

Technology at Optiver

In order to be successful in our trading domain, we constantly need the most advanced technology, trading software and connections to the market. In short, we need the best technologists to develop, optimise and support our systems and tools. As a technologist, you are responsible for the full stack of applications and the full development life cycle, granting a lot of ownership. Collaborating with our traders, your software can be deployed in production the same day providing immediate results. Latency is crucial, which is why we make use of FPGAs and microwave links to ensure fast execution. With 12 datacenters and thousands of servers we run ten thousands of trading components executing hundred thousands of trades every day.

What you'll do

Depending on the team, you are responsible for the full stack of trading, control or central applications. In all teams you will be handling large sets of real-time data, that require high performance and easily scalable systems. Your products need to provide the various business-units a dependable and rock-solid landscape to operate in.

Being part of our Trading Technology team means activities range from writing our automated trading strategies to developing ultra-low- latency exchange protocol encoders and decoders and helping our monitoring and analysis effort by creating user interfaces to provide the traders with more information and control.

Systems in our Control Technology team cover monitoring trading behavior, integrating our pre- and post-trade risk management with auto trading and processing the trade flow in order to do our P&L management. Being part of our Core Technology team means you provide the trading groups with the services for storage and distribution of critical data such as instrument-definitions, pricing data, trades and positions and we are responsible for tools and utilities used for monitoring the live production environment.

What you'll need

 • University degree in Computer Science, Computer Engineering or Information Systems;
 • History of academic excellence;
 • Proficient in C++, C# or Java;
 • Knowledge of Python is a plus;
 • Ambition to grow through training and on-the- job development;
 • To be a team player with solid communication skills.

What you’ll get

As a Graduate Software Developer you will be joining our Tech Starters Program, which will provide you the unique opportunity to develop your technical and soft skills, enhancing your knowledge on trading and our business. You will be guided along the way by a senior developer assigned as your mentor. This is a once in a lifetime opportunity to jump start your career in the tech world/in software development. Optiver is above all a state of mind. We are looking for you when you believe in daily improvement, when you like to be seriously rewarded for your performance and when you easily adapt to change and enjoy some humour and fun.

To be concrete, we offer excellent remuneration and great secondary benefits, such as an attractive profit sharing structure, training opportunities, fully paid first-class commuting expenses, a premium-free pension, breakfast and lunch facilities, sports and leisure activities, even weekly chair massages and of course Friday afternoon drinks. We are used to guiding expats through their relocation and offer relocation packages and discounts on health insurance.

Interested?

The first step after applying for this job is an online (HackerRank) test assessing your programming fundamentals (in C++, C# and/or Java). No prior trading knowledge needed. You can apply via the following link by uploading your CV and Cover Letter in English.


JR Site Reliability Engineer

JR Site Reliability Engineer


Our infrastructure is a combination of vastly distributed systems, high-performance computing and low-latency trading algorithms on one hand, and high-throughput dataflows, huge storage and data analysis on the other. We evolve our systems on a daily basis. The challenge: balancing innovation speed with reliability and performance.

Site reliability engineering at Optiver\ Our Site Reliability Engineers focus on prevention and swift resolution of operational issues, guarding the reliability and performance of our systems. Reliability to us means having full control over our systems and guaranteeing proper functioning even in the most extreme market conditions.

In contrast to traditional site reliability engineering, when faced with unforeseen circumstances (edge-cases), we typically choose to stop our systems rather than find ways to guarantee up-time. Typically manual intervention is the safer option in such situations, rather than automated failovers and/or restarts.

Simplicity and deterministic behaviour are important aspects of reliability to us.

Day-to-day\ No two days are the same at Optiver, but as a Site Reliability Engineer you will:

 • Maintain, monitor and improve the reliability, scalability and performance of our in-house built trading software;

 • Sit in the middle of the trading floor and closely collaborate with Traders, Researchers and fellow Engineers;

 • Evolve tooling that helps monitor the health of our systems and address issues as they arise;

 • Implement new ideas with an operational mindset and help the functional engineering teams in the process of building trading software, to fit relevant operational considerations.

The ratio between development and hands-on support work is about 50-50; automating mundane and repetitive tasks is part of day-to-day work.

What you need to be successful\ You are eager to learn and a logical thinker. You have a hands-on mentality and always search for the simplest solutions. You are naturally curious about hardware and software, and how these interact. You are able to explain your thoughts clearly through written and verbal communication, ask the right questions, and are not afraid to challenge your colleagues. You look for opportunities to get out of your comfort zone and like frequent change.

In terms of skillset

 • Strong affinity with Unix/Linux systems;
 • The ability to automate tasks using Python;
 • Experience with relational databases (e.g. MSSQL, postgres);
 • An understanding of networking fundamentals and protocols.

What you can expect from us\ We understand that our best work is done together. We constantly ask ourselves how to do better, which creates a stimulating and fun environment where you are seriously rewarded for your performance. To be concrete, we offer excellent remuneration and great secondary benefits, such as an attractive profit sharing structure, training opportunities, fully paid first-class commuting expenses, a premium-free pension, breakfast and lunch facilities, sports and leisure activities, even weekly chair massages and of course Friday afternoon drinks. We are used to guiding expats through their relocation and offer relocation packages and discounts on health insurance.

Interested?\ Please apply through our website via the following link. The first step for this job is an online (HackerRank) test assessing your problem solving and programming skills (in Python). If you have any questions feel free to contact Jinre van der Veen at jinrevanderveen@optiver.com or +31(0)20-7087499.


Low-latency Masterclass 2018

Low-latency Masterclass 2018


Do you want to learn how to write the fastest and best performing code possible? Are you ready to dive into assembly, cache internals and squeeze the last nanosecond out of your code? Then join our Low-latency Masterclass in Amsterdam on 6 and 7 December 2018!

§ On Thursday (day 1), we will kick off with an introduction to Optiver to learn what it means to be a global electronic market maker and you will get a glimpse of the action on the trading floor. Afterwards you will join an interactive code optimisation workshop where our top Engineers will share their experience with writing fast, maintainable and modern code through concrete examples.

§ On Friday (day 2), an exciting challenge is waiting for you. You will compete against your fellow Masterclass participants in a coding competition. This is the perfect way to put what you have learned into practice and demonstrate your new skills. 

Furthermore:

§ It's a unique opportunity to find out what it's like to work in a dynamic high-tech company;

§ No prior trading knowledge needed;

§ If you are open to a career at Optiver, you might even receive a job offer after the event;

For more information, please click here.

Interested?\ Please apply through our website via the following link. The first step in the process is an online (HackerRank) test assessing your programming skills (in C++, C# or Java). If you have any questions feel free to contact Jinre van der Veen at jinrevanderveen@optiver.com or +31(0)20-7087499.


Trainee Data Science & A.I. (High Potential Program)

Trainee Data Science & A.I. (High Potential Program)


Trainee Data Science & A.I. (High Potential Program)

Startdatum traineeship: medio oktober 2018

Sta je op het punt om af te studeren of je PhD af te ronden? Heb je een passie voor data en wil je je carrière starten met een betaald traineeship waarin je wordt opgeleid door de beste Data Scientists die hun vak verstaan? Dan hebben wij de ultieme kans voor jou!

Ons High Potential Program is een uniek 1-jarig traineeship waarin je 4 dagen in de week als Junior Data Scientist bij één van onze klanten werkt. Elke vrijdag kom je naar ons kantoor in Amsterdam en wordt je getrained en gecoached door de beste professionals die er in Nederland rondlopen. Zij leren je alle nieuwste tools en technologieen die jij als Data Scientist nodig hebt om te vlammen bij de klant!

Wat houdt het High Potential Program nu precies in?

 • Gedurende het 1^e^ jaar treedt je in dienst bij Anchormen. Na dit jaar treedt je in dienst bij onze opdrachtgever.

 • Vier dagen in de week werk je mee in het team van onze opdrachtgever. Op vrijdag volg je het trainingsprogramma bij Anchormen in Amsterdam.

 • Binnen het traineeship verbeter je je skills in o.a. Python, R, Machine Learning en Deep Learning.

 • Je werkt nauw samen met andere trainees. Sharing = caring.

 • Je wordt gecoacht door een van onze senior Data Scientists en A.I. experts.

 • Elke trainingsdag wordt afgesloten met een gezellige borrel op kantoor.

Wie ben jij?

Je bent bijna afgestuurd of gepromoveerd op het gebied van Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Econometrie, Toegepaste Wiskunde of een andere relevante technische opleiding. Je houdt ervan om in een team te werken en bent resultaat-gedreven. Daarnaast ben je of heb je:

 • Ervaring met Data Science, A.I. of software development

 • Passie om je verder te ontwikkelen als Data Scientist

 • Communicatief

 • Leergierig

 • Ambitieus

Wie zijn we?

Anchormen is een high end consultancy bedrijf met een enthousiast en specialistisch team van ca. 90 collega's, bestaande uit gedreven big data engineers, data scientists en A.I. experts. Naast de projecten die we doen voor onze klanten helpen we graag junioren om zich te ontwikkelen in het vak en klaar te stomen voor de toekomst.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op! Stuur een korte motivatie en CV naar hpp@anchormen.nl of bel met Naiyara van der Veen als je nog vragen hebt (06-13788782).


Trainee Big Data Engineering (High Potential Program, regio Den Bosch)

Trainee Big Data Engineering (High Potential Program, regio Den Bosch)


Trainee Big Data Engineering (High Potential Program, regio Den Bosch)

Startdatum traineeship: medio oktober 2018

Sta je op het punt om af te studeren of je PhD af te ronden? Heb je een passie voor data en wil je je carrière starten met een betaald traineeship waarin je wordt opgeleid door de beste Big Data Engineers die hun vak verstaan? Dan hebben wij de ultieme kans voor jou!

Ons High Potential Program is een uniek 1-jarig traineeship waarin je 4 dagen in de week als Junior Big Data Engineer bij één van onze klanten werkt. Elke vrijdag kom je naar ons kantoor in Amsterdam en wordt je getrained en gecoached door de beste professionals die er in Nederland rondlopen. Zij leren je alle nieuwste tools en technologieen die jij als Big Data Engineer nodig hebt om te vlammen bij de klant!

Wat houdt het High Potential Program nu precies in?

 • Gedurende het 1^e^ jaar treedt je in dienst bij Anchormen. Na dit jaar treedt je in dienst bij onze opdrachtgever.

 • Vier dagen in de week werk je mee in het team van onze opdrachtgever. Op vrijdag volg je het trainingsprogramma bij Anchormen in Amsterdam.

 • Binnen het traineeship verbeter je je skills in o.a. Python, Scala, Hadoop, Spark en Hive.

 • Je werkt nauw samen met andere trainees. Sharing = caring.

 • Je wordt gecoacht door een van onze senior Big Data Engineers.

 • Elke trainingsdag wordt afgesloten met een gezellige borrel op kantoor.

Wie ben jij?

Je bent bijna afgestuurd of gepromoveerd op het gebied van Informatica of Kunstmatige Intelligentie. Je houdt ervan om in een team te werken en bent resultaat-gedreven. Daarnaast ben je of heb je:

 • Ervaring met engineering of software development

 • Passie voor Big Daa

 • Communicatief

 • Leergierig

 • Ambitieus

Wie zijn we?

Anchormen is een high end consultancy bedrijf met een enthousiast en specialistisch team van ca. 90 collega's, bestaande uit gedreven big data engineers, data scientists en A.I. experts. Naast de projecten die we doen voor onze klanten helpen we graag junioren om zich te ontwikkelen in het vak en klaar te stomen voor de toekomst.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op! Stuur een korte motivatie en CV naar hpp@anchormen.nl of bel met Naiyara van der Veen als je nog vragen hebt (06-13788782).

Link naar download Kandidaten brochure?


Trainee Big Data Engineering (High Potential Program)

Trainee Big Data Engineering (High Potential Program)


Trainee Big Data Engineering (High Potential Program)

Startdatum traineeship: medio oktober 2018

Sta je op het punt om af te studeren of je PhD af te ronden? Heb je een passie voor data en wil je je carrière starten met een betaald traineeship waarin je wordt opgeleid door de beste Big Data Engineers die hun vak verstaan? Dan hebben wij de ultieme kans voor jou!

Ons High Potential Program is een uniek 1-jarig traineeship waarin je 4 dagen in de week als Junior Big Data Engineer bij één van onze klanten werkt. Elke vrijdag kom je naar ons kantoor in Amsterdam en wordt je getrained en gecoached door de beste professionals die er in Nederland rondlopen. Zij leren je alle nieuwste tools en technologieen die jij als Big Data Engineer nodig hebt om te vlammen bij de klant!

Wat houdt het High Potential Program nu precies in?

 • Gedurende het 1^e^ jaar treedt je in dienst bij Anchormen. Na dit jaar treedt je in dienst bij onze opdrachtgever.

 • Vier dagen in de week werk je mee in het team van onze opdrachtgever. Op vrijdag volg je het trainingsprogramma bij Anchormen in Amsterdam.

 • Binnen het traineeship verbeter je je skills in o.a. Python, Scala, Hadoop, Spark en Hive.

 • Je werkt nauw samen met andere trainees. Sharing = caring.

 • Je wordt gecoacht door een van onze senior Big Data Engineers.

 • Elke trainingsdag wordt afgesloten met een gezellige borrel op kantoor.

Wie ben jij?

Je bent bijna afgestuurd of gepromoveerd op het gebied van Informatica of Kunstmatige Intelligentie. Je houdt ervan om in een team te werken en bent resultaat-gedreven. Daarnaast ben je of heb je:

 • Ervaring met engineering of software development

 • Passie voor Big Data

 • Communicatief

 • Leergierig

 • Ambitieus

Wie zijn we?

Anchormen is een high end consultancy bedrijf met een enthousiast en specialistisch team van ca. 90 collega's, bestaande uit gedreven big data engineers, data scientists en A.I. experts. Naast de projecten die we doen voor onze klanten helpen we graag junioren om zich te ontwikkelen in het vak en klaar te stomen voor de toekomst.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op! Stuur een korte motivatie en CV naar hpp@anchormen.nl of bel met Naiyara van der Veen als je nog vragen hebt (06-13788782).