TransIP (Dutch)

Ons DNA

We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum dat security, uptime en privacy garandeert tot aan een realtime bestelproces voor VPS. Innoveren zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature voor STACK of stoom afblaast tijdens een potje tafeltennis. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

TransIP

Wij bieden

Afstudeerstages Software Engineering

Bij ons geen voorbedachte stageprojecten. Wij bieden op maat gemaakte opdrachten op basis van jouw skills en interesses. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je doet, zolang jij en wij er maar beter van worden. Meer info? Check deze link.

Studentenjob als Support Hero (16-24 uur/week, kantoortijden)

Interesse in een IT-gerelateerde bijbaan? Met je play hard-mentaliteit zit het vast goed, je bent immers student. Wil je daarnaast de uitdaging aangaan om voor minimaal een jaar op het torenhoge niveau van onze fulltime supporthelden mee te draaien? Update je CV, schrijf een toffe brief en solliciteer hier.

20% ledenkorting op onze producten

Je eigen website bouwen en registreren onder je zelfgekozen domeinnaam? Je CV pimpen met je eigen unieke e-mailadres? Een VPS nodig voor je studie- of hobbyprojecten? TransIP sponsort jouw toekomst! Meer weten en aanmelden? Klop aan bij het bestuur van je vereniging.

Afgestudeerd?

Join Team Blue! Check onze vacatures op www.transip.nl/jobs