Sincerius

Over SINCERIUS

Bij SINCERIUS draait het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data zodat onze klanten een goed onderbouwde keuze kunnen maken bij de financiële uitdagingen die ze tegenkomen.

Dat inzicht geven we met name tijdens het proces van fusies en overnames (M&A) door middel van een due diligence onderzoek, maar vanaf nu ook in de periode daarna. En dat doen we met ons nieuwe product dat we steeds verder aan het uitbouwen en perfectioneren zijn. We maken hiervoor gebruik van diverse BI-Tools en ondersteunende software. Bij de ontwikkeling van ons product werken we nauw samen met MK2 Software gespecialiseerd in Business Intelligence.

SINCERIUS is de enige financiële due diligence boutique van Nederland en betrokken bij meer dan 100 deals per jaar. We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. In 2018 waren wij de winnaars bij de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor! Ook zijn we aangesloten bij het gerenommeerde wereldwijde Eight International Netwerk.

We staan voor onafhankelijk, pragmatisch en, zoals de naam al zegt, oprecht advies. En dat advies geven we op onze eigen kenmerkende wijze:

De ‘SINCERIUS way of working’

Deze ‘way of working’ houdt in dat we praktisch zijn en transparant. We zijn doeners en zeggen waar het op staat. Ons team bestaat uit 20 ambitieuze consultants die gaan voor een steile leercurve. We werken in een omgeving waarin het tempo en kwaliteit van de werkzaamheden hoog liggen. We werken hard én houden van humor. We lunchen elke dag samen aan één grote tafel en organiseren regelmatig activiteiten met het hele team. Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op ons kantoor.

De steile leercurve

Je ontwikkeling en groei krijgt een extra boost door ons opleidingsprogramma. Een op maat samengesteld programma waar jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Die leerdoelen bepaal je zelf, een externe coach helpt je om ze te identificeren en te formuleren. Praktische trainingen helpen je om ze te halen. Die trainingen zijn wekelijks, kort en krachtig en daardoor effectief.

Onze opdrachtgevers

SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen.

Kennismaken

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Naar mensen die gedreven, analytisch en communicatief vaardig zijn. Jij brengt ons talent, ambitie en interesse, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne collega’s. Heb je affiniteit met het analytische aspect van M&A? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie

Bekijk onze vacatures, ga naar www.sincerius.nl of mail naar solliciteren@sincerius.nl ter attentie van Eveline Pernoud, HR Manager. Je mag haar ook altijd bellen op 06 29 19 28 29.