Ordina (Dutch)

Join Ordina Talentpower!

Geef je carrière een vliegende start met ons Young Professional Programma (Traineeship). In het tweejarig Young Professional Programma maak je van verschillende kanten kennis met Ordina en onze klanten. De basis leg je in de praktijk, want we geloven dat je 70% leert on the job, 20% door feedback en 10% door training!

Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere Young Professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken in je vakgebied.

Je volgt opleidingen aan onze talent Academy en krijgt advies van ervaren collega’s. En krijgt bovendien vanaf dag één – vaak in teamverband – verantwoordelijkheden in projecten voor onze klanten. Meteen in het diepe zwemmen dus. Wij geloven namelijk dat je op die manier het snelst je ambities waarmaakt. En daar hebben we beiden voordeel van. Kom werken bij een Nederlands bedrijf dat écht aandacht besteed aan jouw groei! Neem gerust een kijkje op de website.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Ordina en onze Traineeships? Kom dan naar onze Inhousedag. Op onze inhousedag leer je meer over onze klanten, ervaar je zelf onze innovatieve IT-oplossingen en werk je aan een case naar keuze.

Solliciteren?

Ben jij pas afgestudeerd en wil je meer weten over werken bij Ordina? Dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor in Nieuwegein! Elke donderdag organiseren wij een selectiedag speciaal voor Young Professionals met 0 tot 2 jaar werkervaring: