Wie zijn we?

OGD ict-diensten begon in 1987 als een groep van vijf studenten op een zolderkamer in Delft. Ict heette nog "automatisering," Microsoft lanceerde Windows 2.0 en Google-oprichter Sergey Brin was een puistige puber.  Als bijverdienste verwisselden ze geheugentapes van mainframes, toen nog onder de naam Operator Groep Delft. Tegenwoordig zijn we met meer dan duizend OGD'ers verspreid door heel het land. We hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede en Utrecht en houden ons bezig met ict in de breedste zin van het woord. Wij zijn altijd anders geweest. Mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Nog steeds, na ruim 25 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD'ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk, de meest stabiele infrastructuur. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.

Wat heb je als student aan OGD?

Bij OGD kun je heel breed worden ingezet, afhankelijk van je eigen vaardigheden en voorkeuren. We bieden bijbanen zoals bijvoorbeeld werkplekbeheerder, software-ontwikkelaar en helpdeskmedewerker (van eerste- tot derdelijns). Aan de hand van cursussen kun je jezelf ontwikkelen en zo ook steeds interessantere klussen gaan doen. Daarnaast is het best wel heel gezellig: veel uitjes, borrels en feesten!

Na je afstuderen is er écht de mogelijkheid om door groeien: De volledige directie van OGD is begonnen met een bijbaan en samen met hen 61% van onze professionals. Ook krijg je de kans om je zelf te bepalen waar je naartoe wil groeien.

Vacatures

Alle: https://www.ogd.nl/vacature/student/

Bijbaan ict; https://www.ogd.nl/vacature/student/bijbaan-ict/

Bijbaan software: https://www.ogd.nl/vacature/student/bijbaansoftware/

Starter: https://www.ogd.nl/vacature/starter/ictstarter/

Traineeship ict: https://www.ogd.nl/vacature/starter/ict-traineeship/

Interesse?

Solliciteer dan op een van de vacatures hier, mail je CV naar werken@ogd.nl of bel gewoon even voor wat uitleg. Tot snel!

Algemene Info OGD Nederlands/Engels

OGD ict-diensten is a Dutch IT service provider in the fields of infrastructure, service management and software development. We do this by means of outsourcing, projects and consulting. Customers praise our flexibility, friendly pricing and informal organization. Our company's culture is one of knowledge-sharing and constant innovating. This ensures that OGD has been able to provide high-quality IT solutions since 1987. OGD has developed LIFT, a CRM tool, and TOPdesk, both of which have developed into their own independent companies now.

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van uitbesteden, projecten, advies en tijdelijke inzet van personeel. Klanten roemen de flexibiliteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie van OGD. De OGD-cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat het bedrijf al sinds 1987 hoogwaardige ict-oplossingen biedt. OGD ontwikkelde onder meer Lift voor Professional Services Automation en TOPdesk voor servicemanagement. Deze oplossingen zijn inmiddels in zelfstandige ondernemingen ondergebracht.

Filosofie OGD

Wij zijn altijd anders geweest. Geen pakken, geen stropdassen. Slimme, enthousiaste mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Dat was voor veel mensen even wennen: wat is dat voor bijzonder, eigenwijs clubje? Waarom zwemmen ze tegen de stroom in? Maar het tij keerde. Bedrijven werden wakker. Ze zagen in dat dure consultants geen garantie bieden op een fijne, functionele werkplek voor je medewerkers. En dat storingen ook snel kunnen worden opgelost zonder de hoofdprijs te betalen.

Nog steeds, na ruim 25 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD'ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk, de meest stabiele infrastructuur. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.